Găsește rutina de ingrijire a culorii Chroma Absolu pentru potrivită pentru tine

Gama nouă și apreciată Chroma Absolu protejează și întărește părul, pentru a-l putea colora cum dorești.

Chroma Absolu îți permite să te vopsești cu încredere, deoarece formula sa, alcătuită din trei tipuri de acizi curativi, este concepută pentru abordarea a trei factori de deteriorare a părului. Primul este porozitatea fibrelor, care determină o estompare mai rapidă a culorii. Al doilea este încrețirea indusă de culoare, care poate face ca părul să fie mai dificil de coafat. Iar al treilea este oxidarea părului, care se poate produce în timp - gândește-te la tonurile arămii și roșcate nedorite ale culorii părului tău anterior perfecte.

Gama de combinare a fost creată pentru a se potrivi diferitelor tipuri de utilizare a culorilor. Deci, dacă îți place să experimentezi, îți acoperi constant rădăcinile sau îți place să experimentezi cu părul tău negru, există un ritual pentru tine. Citește mai departe pentru a o găsi pe cea care ți se potrivește...

The Color Cheater
Baza întunecată predispusă la oxidare și subtonuri.


Părul închis la culoare se confruntă adesea cu nuanțe nedorite de roșu și arămiu care apar în timp. Acestea sunt evidente mai ales în cazul părului brunet care a fost nuanțat prin tehnici de colorare, cum ar fi balayage, sau în cazul părului care a trecut de la brunet la blond și invers. Dacă vrei ca părul tău să fie în tendințe, trebuie să eviți oxidarea și să neutralizezi acele nuanțe arămii și roșii nedorite. Acesta este ritualul Chroma Absolu pe care trebuie să îl încerci.

Bain Riche Chroma Respect
Începe cu o curățare nutritivă care lasă părul moale și elimină efectul nedorit de încrețire, prevenind în același timp decolorarea. Acest șampon este adaptat pentru părul vopsit mediu și gros.

Soin Acide Chroma Gloss
Pentru a preveni și mai mult estomparea culorii, acest tratament cu acțiune rapidă acționează în 2 minute pentru a hidrata și întări părul, sporind în același timp strălucirea.

Masque Vert Chroma Neutralisant
Formulă pentru părul vopsit sensibilizat sau deteriorat, această mască combate eficient nuanțele de roșu nedorite. Conține neutralizatori verzi care anulează efectele căldurii, în timp ce acționează pentru a hidrata și întări și șuvițele.

Sérum Chroma Thermique
În cele din urmă, razele UV și instrumentele generatoare de căldură pot cauza oxidarea părului, dezvăluind acele nuanțe nedorite, iar acest ser protejează părul de mediul înconjurător și de rutina de coafare.

Utilizator de lungă durată
Acoperirea permanentă a rădăcinilor.


Vopsirea constantă a rădăcinilor de-a lungul anilor poate duce la încrețiri statice nedorite și la o textură aspră a părului. Pentru tine, scopul este de a întări firele și de a reda părului moliciunea și strălucirea de care ai nevoie. Acesta este ritualul Chroma Absolu pe care trebuie să îl încerci.

Bain Chroma Respect
Pentru părul vopsit, fin până la mediu, acest produs curăță delicat părul și îl hidratează în profunzime. Rezultatul final este un păr moale, strălucitor și ușor de aranjat.

Fondant Cica Chroma
Când părul este deshidratat, acesta absoarbe umezeala din aer
care cauzează încrețirea. Această formulă de balsam pentru părul fin până la mediu îl lasă cu 86% mai hidratat* pentru a preveni atât încrețirea, cât și estomparea culorii.


*Test pe bază de instrumente Fondant Cica Chroma

Soin Acide Chroma Gloss
Hidratează și mai mult părul cu tonuri sclipitoare îndrăznețe, care accentuează strălucirea și lasă părul puternic și cu un aspect sănătos.

Sérum Chroma Thermique
Un ser inteligent, acesta nu protejează doar împotriva
factorilor de mediu, cum ar fi temperaturi de până la 230°C*, ci oferă și o protecție intensă împotriva umezelii și a moleculelor de apă din aer,
pentru o reducere cu 77% a încrețirii induse de colorare*.


*Test pe bază de instrumente Sérum Chroma Thermique

Culorile în serie
Pigmenți de decolorare și colorare intensă.


Bine, dacă îți place să-ți decolorezi părul și să experimentezi toate culorile curcubeului, atunci știi cât de important este să ai grijă de părul tău. Ai nevoie de un ritual care să se concentreze asupra ruperii și să prevină deteriorarea. Acesta este ritualul Chroma Absolu pe care trebuie să o încerci.

Bain Riche Chroma Respect
Pentru părul vopsit mediu spre gros, ai nevoie de hrănire în fiecare etapă a rutinei tale, motiv pentru care ar trebui să folosești acest șampon care curăță și hrănește. Părul devine moale, strălucitor și cu 90% mai hidratat*, ceea ce înseamnă mai puțină porozitate care poate duce la decolorare și la apariția încrețirii.


*Test pe bază de instrumente Bain Riche Chroma Respect + Masque Chroma Filler + Sérum Chroma Thermique

Masque Chroma Filler
Pentru părul vopsit mediu sau gros, folosiți o mască în locul balsamului pentru hrănirea părului în profunzime. Această formulă lejeră pătrunde în cortexul părului pentru a umple zonele poroase și pentru a obține șuvițe cu 92% mai puternice*. Părul este cu 93% mai hrănit* și 92% din intensitatea culorii se păstrează după 6 săptămâni** - ideal dacă îți place să experimentezi folosind diverse culori, dar nu poți suferi estomparea culorii.


*Test pe bază de instrumente Masque Chroma Filler
**Test pe bază de instrumente Bain Riche + Masque Chroma Filler

Soin Acide Chroma Gloss
Produsul nostru vedetă de clătire sigilează suprafața părului pentru a fixa culoarea, a menține hidratarea și a spori strălucirea. Este noul prieten al părului tău.

Sérum Chroma Thermique
În cele din urmă, protejează părul de deteriorarea ulterioară, fie că este cauzată de factori precum mediul înconjurător sau de coafarea temperatură înaltă, folosind acest ser protector antioxidant care, în plus, va lăsa părul cu 96% mai hidratat*.


*Test instrumental Sérum Chroma Thermique

Întâlnire în salon

Mai mult decât un simplu loc unde îți colorezi rădăcinile sau unde te tunzi din când în când, prin programarea la cel mai apropiat salon Kérastase beneficiezi de un diagnostic personalizat și adecvat al părului.