TOTUL ÎNCEPE CU UN DIAGNOSTIC LA SALON

ÎȚI CUNOȘTI PĂRUL CU ADEVĂRAT?


Călătoria în salonul Kérastase începe întotdeauna cu un diagnostic de specialitate. Stilistul tău, care este și consultant pentru păr, îți va evalua scalpul și firele de păr, acest lucru fiind esențial pentru ca el să înțeleagă nevoile tale în urma vizitei la salon. Deși fecventezi același salon Kérastase și același stilist de ani de zile, este important ca fiecare vizită să înceapă cu un diagnostic, deoarece scalpul și părul tău se pot rapid schimba.

Suntem oameni, iar anxietatea, dieta, sarcina și oboseala sunt doar câteva dintre motivele pentru care nevoile noastre pot evolua și pentru care o consultație este importantă la începutul fiecărei programări. Pentru cel mai bun diagnostic al părului, nu îți spăla părul în aceeași zi cu vizita la salon.

1. ÎMBĂIAZĂ - pentru a-ți curăța și îngriji părul, un moment de senzorialitate pură

DESCOPERĂ

2. TRATEAZĂ - transformă-ți scalpul și firele de păr


DESCOPERĂ

3. EVIDENȚIAZĂ TEXTURA - pentru a te ajuta să obții stilul dorit

DESCOPERĂ
Ritual la salon

Mai mult decât un simplu loc unde îți colorezi rădăcinile sau unde te tunzi din când în când, prin programarea la cel mai apropiat salon Kérastase beneficiezi de un diagnostic personalizat și adecvat al părului.

Localizator GĂSEȘTE UN SALON

Găsește un salon Kérastase în apropiere pentru a beneficia de diagnosticul personalizat, pentru a descoperi ritualurile disponibile în salon și a cumpăra produsele Kérastase.