Vei găsi cel mai bun mod de a aplica produsele Kérastase. Nu uita, fiecare pas face diferența!
Frumoasele șuvițe blonde necesită mai multă hidratare și luminozitate. Urmează acesști patru pași pentru a te bucura la maximum de bucle aurii.
Păstrează blondul extrem la fel de proaspăt, luminos și frumos în numai 3 pași.
Pentru blondul delicat, cu aspect natural, cheia este puțină luminozitate și multă hrănire a firului de păr. Patru pași îți vor aduce lookul și senzația pe care le dorești.
Genesis oferă o soluție revoluționară împotriva căderii părului, fără a afecta procesul unui ritual blând pentru păr. Noua gamă Kérastase include ingrediente puternice într-o formulă luxoasă, care reduce căderea părului din ambele cauze - ruperea și slăbirea rădăcinii. Găsește rutina potrivită pentru tine acum.
Strălucirea intensă și structura părului fac din acest look unul care te va scoate în evidență. Este lookul perfect pe care îl dorești pentru a te bucura de mai multă strălucire cu numai câteva răsuciri elegante.
Puternică, dar subtilă, coada de strânsă este lookul perfect pentru a impresiona și a fi, în același timp, elegantă. Este declarația perfectă pentru orice eveniment, de la gimnastică la birou.
Dorești să lupți împotriva căderii părului și să te bucuri, în același timp, de cel mai frumos păr? Găsește acum ritualul personalizat Genesis pentru părul subțire sau gras.
 
Dorești să lupți împotriva căderii părului și să te bucuri, în același timp, de cel mai frumos păr? Găsește acum rutina personalizată Genesis pentru rădăcinile cu exces de sebum și părul uscat.
Dorești să lupți împotriva căderii părului și să te bucuri, în același timp, de cel mai frumos păr? Găsește-ți chiar acum rutina personalizată Genesis.