Unele practici asigură cele mai bune rezultate dacă deții niște secrete! Dacă te întrebi cum să îți îngrijiești părul, hai să îți dezvăluim niște sfaturi care îți vor schimba pentru totdeauna părul!
Mătreața nu poate fi tratată, dar poate fi ținută sub control. Un scalp fericit, cu aspect sănătos, se simte confortabil, nu are mătreață și nu este un scalp cu exces de sebum, uscăciune sau mâncărime. 
Symbiose este o gamă de îngrijire de lux cu eficacitate anti-mătreață. O gamă de îngrijire a părului formulată pentru scalpul sensibil predispus la mătreață. Formula cuprinde acid salicilic, pirocton olamina și bifidus.
Atunci cand parul este uscat, nu numai ca arata tern si lipsit de viata, devine cret si rebel si este dificil de coafat, dar poate sfarsi prin a avea varfuri despicate si, in cele din urma, prin a se rupe. Ce se afla in spatele acestui lucru? Ei bine, probabil ca ai si tu cateva teorii. Agresiunile externe - coafarea cu aparatele de styling, tratamentele chimice daunatoare, vremea - precum si stresul, o alimentatie deficitara, sunt cateva dintre cauzele parului uscat
Descoperă noua gamă îngrijire anti-mătreață Kérastase. Eficacitate de lungă durată aliată cu îngrijire de lux.
Te întrebi mereu „de ce părul meu este atât de gras?” Ei bine, nu ești singura, iată sfaturile experților, de care trebuie să ții cont pentru o rădăcină puternică a părului.