Image for illustration of Kérastase Main header title Kérastase
www.kerastase.ro

Termeni de utilizare a Website-ului

Bine ați venit pe website-ul dedicat www.kerastase.ro (în continuare denumit "Website")!

 

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare, care guvernează utilizarea acestui Website (în continuare denumiți "Termeni de utilizare"). Prin folosirea acestui Website sunteți de acord cu conținutul Termenilor de utilizare.

 

Dacă aveți orice întrebări legate de utilizarea Website-ului, ne puteți contacta la următoarea adresă: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București sau la adresa de e-mail [email protected]

URL website:www.kerastase.ro


Contact: E-mail: [email protected]; Număr de telefon: +4021 204 0000


Reprezentant legal: Vanya PANAYOTOVA, Administrator L'Orèal România SRL


Editor:  L'Orèal România SRL, cu sediul social la adresa Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București cu număr de înregistrare: J40/6064/1997, CUI: 9638038 acționând în numele mărcii  Kerastase (în continuare denumit "Editor", ”L'Orèal” sau "Noi").


Găzduit de: L'Orèal SA - ETABLISSEMENT, o companie din cadrul L'Orèal Group, cu sediul social la adresa Rue Martre 41. în PARIS - Clichy, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare: FR10632012100;

 

 

Accesul la Website

Pentru a accesa și folosi acest Website, trebuie să aveti cel puțin 16 ani impliniti. În cazul în care nu aveți 16 ani impliniti, accesul la Website se va putea face numai cu aprobarea prealabilă a părinților sau a persoanei care exercită tutela. Puteți utiliza Website-ul gratuit, fără a fi nevoie să vă conectați sau să creați un cont.

Orice alte costuri suplimentare legate de utilizarea Internetului vor fi suportate integral de către dumneavoastră.

Proprietate intelectuală

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Dezvoltarea acestui Website necesită investiții semnificative.  Website-ul și fiecare din elementele care îl compun (de ex. mărci comerciale, imagini, text, fișiere video etc.) sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuală.  Este interzisă orice utilizare, reproducere sau reprezentare a Website-ului (în întregime sau parțial), pe orice suport media, în orice alte scopuri, inclusiv dar fără a se limita la scopuri comerciale.

Vă putem pune la dispoziție conținut inclus în acest Website pe care sunteți autorizat să îl descărcați (în continuare denumit "Conținut descărcabil"). Vă acordăm un drept neexclusiv și netransferabil de a utiliza Conținutul descărcabil pentru utilizare în scop personal și privat, gratuit și pe durata de protecție legală, conferită de către drepturile de proprietate intelectuală, așa cum sunt definite de legile și tratatele internaționale aplicabile.  Orice reproducere, reprezentare, modificare sau distribuire a conținutului Website-ului este interzisă. Prin descărcarea sau folosirea unui astfel de Conținut Descărcabil, sunteți de acord să îl utilizați în conformitate cu acești Termeni de utilizare.

În cazul în care vă punem la dispoziție un website sau un conținut care vă permite să editați o imagine (în special pentru a testa virtual un produs cosmetic), prin prezenta sunteți de acord că un astfel de website va fi folosit exclusiv în mod personal, în conformitate cu scopul pentru care a fost conceput.  Nu veți fi autorizat să utilizați un asemenea website care ar putea aduce atingere onoarei, reputației sau drepturilor oricărei părți terțe așa cum sunt ele reproduse mai jos.

 

 1. Drepturile terților

Vă reamintim că veți fi nevoiți să obțineți toate autorizațiile și drepturile necesare de la orice deținători de drepturi relevanți în legătură cu orice conținut pe care doriți să-l postați pe Website, inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală și / sau proprietate literară, artistică și / sau industrială, precum și drepturi personale sau de publicitate (inclusiv dreptul la folosirea imaginii altcuiva), pentru a vă permite să utilizați acest conținut.  Cu titlu de exemplu, veți obține drepturile cu privire la orice conținut (în special fotografii) care arată elemente arhitecturale recente, modele publicitare sau modele de îmbrăcăminte care ar putea apărea (acronime, logo-uri etc.).

 

 1. Conținut generat de utilizatori

Putem pune la dispoziție prin intermediul acestui site un spațiu dedicat conținutului generat de utilizatori, cum ar fi text, fotografii, videoclipuri, opinii etc. (denumit în continuare "Conținut generat de utilizator").

Prin postarea de Conținut generat de utilizator prin intermediul Website-ului, ne oferiți o licență gratuită, irevocabilă, neexclusivă în întreaga lume (globală) și pentru perioada legală de protecție a drepturilor de proprietate intelectuală (perpetuă), așa cum sunt definite acestea (inclusiv orice regulamente suplimentare sau modificări ulterioare), L'Oreal având dreptul să utilizeze, să copieze, să modifice, să adapteze, să editeze, să distribuie, să traducă, să creeze opere derivate, să integreze conținutul în alte lucrări, să distribuie, să publice și să exploateze alte astfel de conținuturi și / sau să încorporeze acest conținut în orice formă, mediu sau tehnologie, în întregime sau parțial.

Utilizarea respectivă va fi autorizată pentru toate scopurile de comunicare corporatistă sau externă, corporativă sau financiară, publicitate și pentru toate relațiile publice, în scopuri istorice sau de arhivă, ale Grupului L'ORÉAL sau ale afiliaților săi, ale produselor sale și / sau ale mărcilor sale, pe următoarele suporturi:

  • Publicarea în orice format, în cantități nelimitate,

  • Presa scrisă, un număr nelimitat de publicații,

  • Publicare, număr nelimitat de publicații, în special publicații în scopul comunicării interne, incluzând rețeaua de vânzări și distribuție (angrosiști, retaileri, agenți etc.), evenimente, pliante pentru congrese, târguri, standuri;

  • Comunicare B-to-B, în presa profesională, pentru un număr nelimitat de publicații și / sau cantități;

  • Publicații electronice, IT, digitale, multimedia, Internet și Intranet, prin intermediul oricăror website-uri (indiferent de site și / sau mediu, inclusiv rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, YouTube sau Dailymotion)

  • prin intermediul oricărui mijloc de publicitate (inclusiv prin intermediul publicității la punctele de vânzare cu amănuntul și pe produsele de marcă L'ORÉAL Group (denumite în continuare "Mass-media").

Sunteți informat prin prezenta că rețelele sociale menționate sunt platforme deținute de terți și, în consecință, circulația și utilizarea Conținutului generat de utilizator prin rețelele sociale menționate sunt guvernate de termenii de utilizare definiți de terțe părți. Prin urmare, nu vom fi responsabili pentru nici o utilizare a conținutului de către noi sau de către orice terțe părți în conformitate cu termenii de utilizare definiți de rețelele sociale, inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește domeniul de aplicare și durata. drepturilor licențiate și eliminarea conținutului. Veți fi responsabil de orice pretenții formulate de către terți referitoare la utilizarea conținutului în conformitate cu termenii de utilizare definiți de rețelele sociale.

În plus, vă reamintim că orice conținut poate fi găsit prin intermediul unui motor de căutare și, prin urmare, poate fi accesat de un public din afara site-ului web.

Această autorizație ne oferă posibilitatea de a adapta conținutul dumneavoastră așa cum a fost acesta formulat inițial și / sau de a face clarificări referitor la Conținutul generat de utilizator după cum considerăm că este nevoie, cu condiția ca respectivul Conținutul generat de utilizator să nu vă modifice imaginea sau cuvintele.

În plus, utilizarea Conținutului generat de utilizator poate implica folosirea de informații anonimizate, cum ar fi orașul, țara sau vârsta dumneavoastră și / sau, dacă ați autorizat acest lucru în mod expres, informații care să permită identificarea dumneavoastră, cum ar fi numele dumneavoastră sau pseudonimul dumneavoastră.

Orice astfel de Conținut generat de utilizator pe care îl puteți publica prin intermediul acestui Website va fi la alegerea dumneavoastră și pe răspunderea dumneavoastră. Cu toate acestea, dorim să vă reamintim că respectivul Conținut generat de utilizator nu poate încălca legislația în vigoare, standardele de moralitate acceptate sau principiile enunțate în acest document.  În acest sens, ne rezervăm dreptul de a elimina în orice moment orice astfel de Conținut generat de utilizator care nu respectă acești Termeni de utilizare, inclusiv Codul de conduită.

În plus, dacă accesați Conținutul generat de utilizator creat de un alt utilizator, vi se va cere să respectați drepturile utilizatorului respectiv și, în special, să nu reproduceți sau să difuzați respectivul conținut publicat prin alte mijloace de comunicare fără acordul prealabil al utilizatorului respectiv.

 

 

Termenii și Condițiile evaluărilor și aprecierilor consumatorilor (Opinia clienților – RATINGS & REVIEWS)

Termenii și condițiile descrise în continuare reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciului pentru clienți, de evaluare & apreciere (ratings & reviews) oferit de L'Oréal care acționează prin intermediul divizei comerciale Kerastase, pe acest Website. Evaluările postate de dumneavoastră vor putea fi publicate pe Website, pe baza acordului dumneavoastră în acest sens.

Nu veți putea folosi serviciul de evaluare & apreciere dacă sunteți un angajat al L'Oréal sau în cadrul oricăreia dintre companiile afiliate.

Fiecare utilizator poate căuta evaluări și aprecieri ale altor utilizatori. Evaluările și aprecierile indicate pentru fiecare produs reflectă evaluările medii și aprecierile oferite de acei utilizatori care au răspuns la fiecare întrebare, sub responsabilitatea lor personală. Respectivele evaluări și aprecieri nu vor fi în nici un caz obligatorii contractual pentru L'Oréal. Stelele afișate pe Website lângă fiecare produs reflectă evaluările medii, în orice moment, atribuite de persoanele care și-au exprimat opiniile despre produs prin intermediul Website-ului și, prin urmare, pot varia de la o zi la alta.

      Condiții generale

Prin postarea unei evaluări pe Website, sunteți conștient și acceptați că: 

 • evaluarea dumneavoastră se conformează Termenilor Website-ului, precum și cu termenii prezentei sectiuni;

 • sunteți autorul evaluării, nu încercați să vă asumați identitatea unei alte persoane și nu folosiți o adresă de e-mail falsă sau alte mijloace prin care încercați să ascundeți originea evaluării dumneavoastră;

 • evaluarea dumneavoastră reprezintă lucrarea dumneavoastră originală, bazată pe propria experiență în ceea ce privește caracteristicile sau utilizarea produsului precum și faptul că evaluarea dumneavoastră nu încalcă drepturi de autor ale terților, alte mărci înregistrare, licențe sau alte drepturi ale companiilor sau persoanelor, inclusiv al dreptului individual la viață privată;

 • conținutul pe care îl postați este sincer și la obiect și nu este derutant;

 • veți folosi un limbaj adecvat, fără a folosi termeni sau exprimări care ar putea fi ofensatoare sau care ar putea afecta un alt consumator.

Mai departe sunteți de acord și garantați că nu veți furniza în aprecierile trimise niciun fel de conținut:

 • care conține informații (inclusiv prețuri sau oferte promoționale) cu privire la concurenții sau la produsele lor și anume alți producători și / sau distribuitori și / sau comercianți cu amănuntul de produse de sănătate și cosmetică);

 • care nu are legătură cu scopul revizuirii produselor listate pe Website în conformitate cu termenii prezentei sectiuni;

 • pentru care veți obține orice beneficiu sau compensatie de către orice terță parte sau care ar putea fi interpretat ca o publicitate sau solicitare de a cumpăra;

 • care include orice informație care face trimitere la alte site-uri web, adrese URL, adrese de e-mail, informații de contact sau numere de telefon;

 • care conține orice informații reale sau instrucțiuni despre cum să creați viruși de calculator sau alte programe sau fișiere de calculator potențial perturbatoare sau dăunătoare.

L’Oreal își rezervă dreptul de a limita sau suspenda accesul oricărui utilizator care încalcă termenii acestei sectiuni și să refuze să posteze, să schimbe, să editeze sau să șteargă orice comentariu pe care L'Oréal le va considera a încălca acești termeni, la discreția acesteia. În plus, își rezervă dreptul de a nu publica:

 • conținut duplicat:

 • evaluări goale: 

 • orice conținut neinteligibil (cum ar fi conținutul care conține caractere aleatorii sau șiruri de cuvinte fără semnificație);

 • orice comentariu care conține un limbaj licențios sau care ar putea afecta un alt consumator.

L'Oréal nu poate garanta că veți putea edita sau șterge orice conținut pe care l-ați trimis. Înainte de a fi postate, orice evaluări și comentarii scrise vor fi revizuite pentru a ne asigura că respectă acești Termeni, precum și Termenii Website-ului. Evaluările și comentariile scrise sunt în general postate în partea de jos a fiecărei pagini de produs, secțiune denumită ca “Recenzii”.

      7.4. Informații de contact

Dacă aveți nelămuriri sau reclamații în legătură cu vreunul dintre produsele Kerastase sau modul de utilizare, vă rugăm să contactați L'Oréal la numărul de telefon 021 200 52 53 de luni până vineri, orele 9:00 – 18:00 sau puteți trimite un email la [email protected] . L'Oréal își rezervă dreptul de a revizui evaluările primite și să nu le publice dacă consideră că evaluarea / aprecierea dumneavoastră ar fi mai bine tratată prin oferirea de clarificări suplimentare conform celor de mai sus.

 

Codul de conduită

Susținem valorile toleranței și a respectului față de ceilalți. Din acest motiv, prin folosirea acestui Website sunteți de acord să: • Nu publicați și/sau oferiți date cu caracter personal care pot fi considerate 'sensibile':

 • date personale care atestă origini etnice sau rasiale, opinii politice, religioase sau filosofice;

 • afilieri politice;

 • date genetice, biometrice procesate, care atestă identitatea;

 • date legate de sănătate;

 • date referitoare la viață sexuală a unei persoane și orientarea sexuală.

 

 • Nu produceți comentarii rasiste, violente, xenofobice, malițioase, insultătoare, obscene sau care contravin normelor legale.

 • Nu diseminați nici un conținut care poate fi dăunător, defăimător, neautorizat, rău intenționat sau care încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate, incită la violență, ură rasială sau etnică sau se califică drept indecent sau incită la comiterea anumitor infracțiuni;

 • Nu folosiți Website-ul în scopuri politice, de propagandă sau de prozelitism;

 • Nu publicați niciun conținut publicitar și nu promovați produse și / sau servicii care concurează cu marca (mărcile) afișată pe Website;

 • Nu folosiți Website-ul în alt scop decât cel intenționat, inclusiv prin utilizarea acestuia ca serviciu matrimonial;

 • Nu diseminați informații care pot permite, direct sau indirect, identificarea nominală și specifică a unei persoane fără consimțământul prealabil și expres al acesteia, cum ar fi numele de familie, adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon;

 • Nu diseminați orice informație sau conținut care poate fi jignitor;

 • Nu intimidați sau hărțuiți alte persoane;

 • Nu desfășurați activități ilegale, inclusiv încălcarea drepturilor cuiva în materie de software, mărci comerciale, fotografii, imagini, text, videoclipuri, etc;

 • Nu diseminați conținut (inclusiv fotografii și videoclipuri) care ilustrează minori.

 • Nu împărtășiți conținut neadecvat sau materiale care implică, de exemplu, nuditate, pornografie, limbaj ofensiv, violență sau activitate criminală;

 • Nu adoptați un comportament neadecvat sau să vă comportați într-o manieră care să deranjeze;

 • Nu înregistrați capturi ale unor conversații sau teleconsultații cu gazdele noastre de pe orice mediu de comunicare electronic.

 

Dacă descoperiți un astfel de Conținut generat de utilizatori care oferă suport pentru crime împotriva umanității, care încurajează ura rasială și / sau violența sau care se refere la pornografia infantilă, ne veți anunța imediat la următoarea adresă de e-mail [email protected], sau prin intermediul unei scrisori detaliate la adresa: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București, specificând în e-mail / scrisoare data la care ați descoperit conținutul menționat, identitatea dumneavoastră, adresa URL, descrierea conținutului disputat și numele de utilizator al autorului acestuia.

 

Dacă considerați că există un Conținut generat de utilizatori care încalcă principiile enumerate mai sus, drepturile dumneavoastră sau drepturile terților (de exemplu, orice încălcare a Termenilor de utilizare, insulte, încălcarea confidențialității), puteți trimite o notificare la următoarea adresă de e-mail: [email protected], sau o scrisoare detaliată la adresa: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București, specificând în e-mail / scrisoare data la care ați descoperit conținutul menționat, identitatea dumneavoastră, adresa URL, descrierea conținutului disputat și numele de utilizator al autorului acestuia.

 • Vă rugăm să includeți în comunicarea menționată următoarele detalii:

  • data notificării;

  • în cazul în care utilizatorul este o persoană fizică: numele de familie, prenumele, adresă;

  • numele și adresa destinatarului sau, în cazul unei persoane juridice, denumirea sa și sediul social;

  • descrierea și locația specifică a faptelor raportate (de exemplu, link-ul URL al conținutului raportat;

  • motivele pentru care un astfel de conținut ar trebui eliminat, inclusiv o indicație a dispozițiilor legale și a calificărilor (justificărilor) aplicabile faptelor;

  • o copie a oricărei corespondențe trimise autorului sau editorului informațiilor sau activităților raportate care solicită întreruperea, mutarea sau modificarea acestora, dacă există.

Informațiile de pe Website

 1. Condiții generale

Vă reamintim că pot apărea informații inexacte și omisiuni disponibile pe acest Website, în special din cauza unor terțe părți.  Ne angajăm să eliminăm inexactitățile sau să completăm astfel de informații pe Website cât mai curând posibil.

2. Informații despre produse și servicii

Produsele și serviciile prezentate pe acest Website nu sunt oferite spre vânzare, constituind o prezentare generală a gamei de produse și servicii pe care le distribuim în țara în care acest Website este disponibil.

3. Unelte de diagnosticare avansate

Sfaturile oferite pe acest Website și / sau instrumentele de diagnosticare care pot fi puse la dispoziție sunt doar simulări destinate obținerii sfaturilor experților în cosmetică.
Informațiile sunt furnizate strict în scopuri indicative și nu vor înlocui, în niciun caz, diagnosticul medical sau consultarea clinică și nici tratamentul medical.
În consecință, nu vă putem garanta ca sfaturile care rezultă din utilizarea acestor instrumente vor conduce la rezolvarea situatiei dumneavoastra și nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice utilizare pe care o veti atribui acestor instrumente.

Pentru orice informații suplimentare sau în caz de nesiguranță, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

4. Link-uri hypertext

Link-urile hipertext incluse pe Website vă pot duce la website-uri publicate de terțe părți și al căror conținut nu îl putem controla.  În consecință, în măsura în care aceste link-uri de hypertext au fost incluse pe acest Website, cu scopul unic de a facilita experiența dumneavoastră de navigare pe Internet, căutarea pe website-urile unor terțe părți va fi decizia dumneavoastră și veți fi responsabil de această decizie.

 

Date personale

 

E posibil să colectăm date personale, în special când:

(i) vă abonați la un serviciu;

(îi) descărcați conținut;

(iii) vă înregistrați pe Website;

(iv) ne trimiteți un e-mail;

(v) participați la concursuri și sondaje.

 

Pentru mai multe informații legate de procesarea datelor dumneavoastră personale, vă rugam să consultați politica de prelucrare a datelor.

Atunci cand accesati Website-ul nostru sau interactionati cu noi in orice mod prin intermediul acestuia, prelucrăm  datele dumneavoastră personale. Mai multe detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastră personale, tipurile de date personale, scopurile și temeiurile prelucrării, precum și drepturile dumneavoastră în legătură cu datele personale prelucrate, veți găsi în politica noastră privind prelucrarea datelor persoanele pe care o puteti accesa aici. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected] sau să ne contactați la următoarea adresă: Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, București.

Cookies

Fișierele cookie sunt fișiere mici, care sunt lăsate pe dispozitivul dumneavoastră în timp ce navigați pe Website (cum ar fi paginile căutate, data și ora de acces etc.) și care pot fi citite ori de câte ori accesați același website (denumite în continuare "Cookies").

Pentru mai multe informații cu privire la cookies, vă rugăm să consultați tabelul de cookies de aici.

Modificarea Website-ului și a Termenilor de utilizare

Putem modifica conținutul și informațiile incluse pe Website, precum și acești Termeni de utilizare, în special în scopul conformării cu orice legislații și / sau reglementări aplicabile și / sau pentru a îmbunătăți Website-ul.

Orice modificare va publicată pe Website înainte de a intra în vigoare, în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Cu excepția cazului în care modificarea necesită aprobarea dumneavoastră expresă, utilizarea continuă a Website-ului va fi considerată o acceptare din partea dumneavoastră a noilor Termeni de utilizare.

Crearea și editarea Website-ului

Website-ul a fost conceput pentru Editor de către: L'Orèal SA - ETABLISSEMENT, o companie din cadrul L'Orèal Group, cu sediul social la adresa: Rue Martre 41. în PARIS - Clichy, înregistrată în cadrul Registrul Comerțului cu număr de înregistrare: FR10632012100.

Funcționarea Website-ului

Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a menține în permanență accesul la Website și la Conținutul descărcabil. Cu toate acestea, nu putem garanta disponibilitatea permanentă și accesibilitatea Website-ului. Se poate să fim nevoiți să suspendăm accesul total sau în parte a Website-ului, în special în scopuri de întreținere tehnică.

În continuare, vom specifica faptul că rețelele de internet și de IT sau de telecomunicații nu sunt lipsite de erori și că pot apărea întreruperi și defecțiuni.  Nu putem oferi nici o garanție în această privință și, prin urmare, nu putem fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune care ar putea avea legătură cu utilizarea rețelelor de internet și IT sau de telecomunicații, incluzând, fără a se limita la:

 • Transmiterea și / sau recepția necorespunzătoare a oricăror date și / sau informații prin intermediul Internetului;

 • Orice intruziuni externe sau viruși de computer;

 • Orice echipament de recepție necorespunzător sau rețele de comunicații necorespunzătoare; precum și

 • Orice defecțiune cu privire la recepția de internet, care poate împiedica funcționarea corectă a Website-ului.

  L'Oréal nu garantează că Website-ul este compatibil cu dotările dispozitivului folosit de dumneavoastră sau că Website-ul sau serverul său nu conțin erori, viruși sau ”troieni”. L'Oréal nu își asumă        răspunderea pentru pagubele pe care le puteți suferi drept rezultat al unor asemenea caracteristici destructive        .

L'Oréal nu își asumă răspunderea pentru conținutul furnizat de terțe părți. L'Oréal, de asemenea, nu își asumă răspunderea pentru fiabilitatea sau disponibilitatea continuă a liniilor telefonice și a echipamentelor pe care le utilizați pentru a accesa Website-ul.

 

În cele din urmă, răspunderea noastră se limitează la daune directe, excluzând orice alt prejudiciu sau pierdere.  Mai precis, orice daune indirecte care se referă la orice pierdere a profitului, veniturilor sau fondului comercial, fără a se limita la acestea.

 

 

Despăgubiri

Sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați de răspundere L'Oréal, angajații săi, reprezentanții, furnizorii și agenții săi (inclusiv filialele, asocierile în participațiune, angajații și furnizorii de servicii terțe,) în cazul unei reclamații, acțiuni, cereri sau alte proceduri desfășurate împotriva L'Oréal, a angajaților, reprezentanților, furnizorilor sau agenților săi, de către o terță parte, prin suportarea costurilor, daunelor si cheltuielilor (inclusiv a taxelor legale rezonabile) aferente (actuale sau viitoare) de orice natură, directe sau indirecte, în măsura în care o astfel de reclamație, proces, acțiune sau altă procedură împotriva L'Oréal, angajaților, reprezentanților, furnizorilor sau agenților acesteia se bazează pe sau apare în legătură cu:

 1. utilizarea Website-ului de către dumneavoastră cu încălcarea Termenilor

 2. o pretenție conform căreia orice utilizare a Website-ului de către dumneavoastră: (a) încalcă orice drepturi de proprietate intelectuală sau orice drept al unei părți terțe; sau (b) este calomnios sau defăimător, dăunează sau cauzează prejudicii terților;

 3. o actiune care duce la orice ștergere, adăugire, inserare, modificare sau utilizare neautorizată a Website-ului de către dumneavoastră; sau

 4. orice denaturare sau încălcare a reprezentării sau garanției făcute de dumneavoastră și prevăzute în prezentul document.

Referințele din această secțiune a Termenilor referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a Website-ului sunt considerate a include orice utilizare de către o terță parte, atunci când o astfel de terță parte accesează Website-ul utilizând computerul dumneavoastră.

Independența clauzelor și renunțarea la drepturi

În cazul în care una dintre dispozițiile acestor Termeni se consideră a fi nulă de către orice instanță competentă, nulitatea unei astfel de prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale acestor Termeni, care rămân în vigoare. Nicio renunțare la una dintre prevederile acestor Termeni nu va fi considerată ca fiind o renunțare permanentă la o astfel de prevedere sau orice altă prevedere.

Integralitatea acordului

Cu excepția prevederilor din prezentul document, acești Termeni reprezintă întregul acord între părți și înlocuiesc orice înțelegere sau înțelegere anterioară (scrisă sau orală), precum si versiunile anterioare ale Termenilor, publicate pe Website. Nimic din această clauză nu va limita sau exclude răspunderea fiecărei părți pentru fraudă.

 

Legea aplicabilă

Termenii sunt supusi legislatiei din România, iar părțile se supun jurisdicției exclusive a instanțelor române. Pentru orice problemă, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți:
[email protected]
+4021 204 00 00
Luni - Vineri: 09:00 – 18:00