Lasă-ne să îți arătăm de ce formulele, diferitele rutine și sfaturile Kérastase sunt atât de speciale. Găsește răspunsul la toate întrebările privind produsele Kérastase!
Kérastase a identificat trei tipuri diferite de păr care necesită o rutină specială pentru a combate căderea părului. Află rutina potrivită pentru tine.
Frumusețea care pune în centru sănătatea devine, din ce în ce mai mult, o prioritate. În plus, căutările online privind îngrijirea scalpului au crescut de patru ori. Este, prin urmare, timpul să ridicăm starea de bine a scalpului tău. Și noi avem soluția.
Indiferent dacă părul tău natural este ondulat, buclat sau spiralat, acum este momentul să ți-l etalezi în toată splendoarea.
Limitează spălarea inutilă a părului cu noul Refresh Absolu, o soluție de revigorare a buclelor la care nu vei mai renunța niciodată.
Este timpul să sărbătorim cea de-a zecea aniversare a produsului nostru emblematic, Elixir Ultime. Strălucirea elegantă pe care a adus-o în viața noastră a fost un punct de cotitură. Este deci timpul să descoperim diferitele utilizări, pentru a profita la maximum de acest produs!
Zi de zi, an de an, ne trăim viața la maxim. Experiențele, realizările și momentele importante apar tot timpul. Când ne oprim să reflectăm asupra încercărilor și realizărilor, descoperim uneori că frumusețea noastră s-a schimbat.
Îți prezentăm Résistance Extentioniste, avantajul suprem pentru creșterea părului. Este o nouă gamă de produse axată pe menținerea părului puternic și sănătos, astfel încât să poată crește cât de mult dorești, mereu lucios și superb.
Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea părului după decolorare cu Cicaextreme.