TREZEȘTE-TE BINE-DISPUSĂ

Dormi fără griji, cu un păr blond mai sănătos

Adoptă acești pași simpli în rutina ta de noapte, pentru un păr blond frumos pe tot parcursul anului. Părul vopsit blond are cerințe speciale de întreținere și îngrijire. Blondele nu numai că petrec mult timp la salon, dar iau în serios și îngrijirea la domiciliu. Serum Cicanuit menține părul blond sănătos și luminos pe toată durata dintre vizitele la salon.

Blond-Absolu-Sleep-Your-Way-Into-Healthier-Blonde-Hair-Step7-Kerastase

Ritualul Blond Absolu

Un blond intens este fascinant. Dar decolorarea părului îl lasă expus și vulnerabil. Gama Blond Absolu oferă o îngrijire ultra violetă pentru părul decolorat. Hidratează părul sensibilizat, protejează părul împotriva oxidării, neutralizează instantaneu nuanțele de arămiu nedorite și intensifică luminozitatea culorii pentru un păr blond strălucitor și radiant. Găsește rutina de îngrijire a părului blond concepută pentru culoarea ta.

DIAGNOSTICHEAZĂ-MI PĂRUL

Serum de noapte hidratant par blond Serum Cicanuit

Ideal pentru toate tipurile de par blond, acest serum fara clatire, cu o textura de crema - gel hidrateaza in profunzime si revigoreaza peste noapte fibra capilara decolorata, dand la iveala, dimineata, un par blond mai sanatos. Reface intens parul indepartand 55% din deteriorarea cauzata de decolorare, pentru un par mai puternic si mai rezistent. Cea mai mare concentratie de acid hialuronic din gama noastra, combinat cu floare-de-colt confera instantaneu volum, reduce ruperea si sigileaza varfurile despicate. In dimineata urmatoare, parul va fi catifelat, hidratat, nu se va mai incurca, va fi luminos, cu aspect lejer si matasos.

Răsfață-te cu o îngrijire profesională

Mai mult decât un simplu loc unde îți colorezi rădăcinile sau unde te tunzi din când în când, prin programarea la cel mai apropiat salon Kérastase beneficiezi de un diagnostic personalizat și adecvat al părului.