TREZEȘTE-TE BINE-DISPUSĂ

Dormi fără griji, cu un păr blond mai sănătos

Adoptă acești pași simpli în rutina ta de noapte, pentru un păr blond frumos pe tot parcursul anului. Părul vopsit blond are cerințe speciale de întreținere și îngrijire. Blondele nu numai că petrec mult timp la salon, dar iau în serios și îngrijirea la domiciliu. Serum Cicanuit menține părul blond sănătos și luminos pe toată durata dintre vizitele la salon.

Blond-Absolu-Sleep-Your-Way-Into-Healthier-Blonde-Hair-Step7-Kerastase

Ritualul Blond Absolu

Un blond intens este fascinant. Dar decolorarea părului îl lasă expus și vulnerabil. Gama Blond Absolu oferă o îngrijire ultra violetă pentru părul decolorat. Hidratează părul sensibilizat, protejează părul împotriva oxidării, neutralizează instantaneu nuanțele de arămiu nedorite și intensifică luminozitatea culorii pentru un păr blond strălucitor și radiant. Găsește rutina de îngrijire a părului blond concepută pentru culoarea ta.

DIAGNOSTICHEAZĂ-MI PĂRUL

Serum de noapte hidratant par blond Serum Cicanuit

Serum de par Blond Absolu Cicanuit de la Kérastase este un serum reparator pentru noapte care hidrateaza intens si fortifiaza parul blond uscat. Cicanuit este un serum lejer de par ce reface fibra capilara peste noapte si confera un par blond catifelat, un aspect sanatos si mai putine varfuri despicate si fire rupte. Textura de gel-crema este usoara, dar bogata in acid hialuronic si extract de floare de colt pentru recuperarea parului sensibilizat. In timp ce dormi, acest ser pentru par blond hraneste fibra fara sa o incarce, formand totodata un strat protector pe partea cea mai deteriorata a suprafetei fibrei capilare. Dimineata parul blond decolorat este reparat, mai puternic si are un aspect mai sanatos. Electrizarea este tinuta sub control, varfurile despicate sunt reparate, iar ruperea este redusa, astfel incat parul tau este moale si usor de aranjat. Parul este cu +95% mai puternic* si cu +74% mai hidratat**. Sticla reciclabila, realizata din 20% sticla reciclata. #YouDareWeCare *Test instrumental dupa aplicarea Serumului cu 2% Acid Hialuronic Pur + Cicanuit. **Test instrumental dupa aplicarea Cicanuit.

Răsfață-te cu o îngrijire profesională

Mai mult decât un simplu loc unde îți colorezi rădăcinile sau unde te tunzi din când în când, prin programarea la cel mai apropiat salon Kérastase beneficiezi de un diagnostic personalizat și adecvat al părului.