Produs de îngrijire împotriva căderii pentru îngrijirea părului subțire sau gras

Dorești să lupți împotriva căderii părului și să te bucuri, în același timp, de cel mai frumos păr? Găsește acum rutina personalizată Genesis pentru păr subțire sau gras.

01

Pasul 1

Spală-te cu Bain Hydra Fortifiant pentru a îndepărta ușor acumulările de sebum și particulele poluante ocupându-te totodată de lungimi; repetă o singură dată.

02

Pasul 2

Folosește Fondant Renforçateur pentru a reduce căderea părului ca urmare a ruperii și pentru a întări rezistența fibrei. Lasă produsul să acționeze timp de 3 minute și apoi clătește cu apă.

03

Pasul 3

Folosește zilnic Sérum Fortifiant Anti-Chute pentru a crește rezistența părului la cădere. Aplică 4 pipete direct pe porțiunile scalpului definite de tine și masează.

04

Pasul 4

Aplică Défense Thermique înainte de uscarea părului cu foehnul și masează pe lungimi pentru a proteja părul împotriva căderii cauzate de ruperi și căldură.

Ritualul Genesis:

Lucrează, joacă-te, clătește, repetă. Ritmul te prinde, este o senzație care dă dependență. Totul este foarte incitant până când stresul începe să îți afecteze părul. Genesis este primul ritual de îngrijire a părului cu acțiune împotriva căderii părului care abordează ambele cauze ale căderii părului: căderea părului de la rădăcină și căderea părului ca urmare a ruperii firelor.

CUMPĂRĂ ACUM