Îngrijirea perfectă a părului pentru părul buclat

Părul spiralat are nevoie de o rutină personalizată pentru a asigura că buclele sunt îngrijite și pentru ca tu să te bucuri de cel mai bun aspect zi după zi. Găsește-ți chiar acum rutina personalizată Curl Manifesto.

01

PASUL 1

Spală-te cu Bain Hydratation Douceur pentru a-ți curăța delicat scalpul și părul, printr-o infuzie de hidratare vitală a buclelor. Aplică mai întâi șamponul pe scalp, apoi acoperă lungimile de la rădăcină până la vârfuri.

02

PASUL 2

Folosește Fondant Hydratation Essentielle pentru a descurca și a hidrata buclele. Întinde balsamul în palme și strânge în pumni lungimile de mijloc și vârfurile părului ud, împingând produsul în cuticule. Întinde-l până la capăt și masează pentru a maximiza pătrunderea în bucle.

03

PASUL 3

Folosește Crème de Jour fondamentale pentru a asigura hidratarea și protecția împotriva căldurii reducând, în același timp, încrețirea. Aplică pe părul ud și uscat cu prosopul. Distribuie produsul în mod uniform de la rădăcină până la vârfuri. Încurajează modelul buclelor strângându-le ușor în pumni.

04

PASUL 4

Folosește Gelée Curl Contour pentru a reda elasticitatea și conturul buclelor. Se aplică pe părul umed sau uscat. Ia între 2 și 4 pompițe, în funcție de lungimea și grosimea părului. Strânge în pumni și definește ușor buclele cu ajutorul degetelor.

05

Pasul 5

Acest produs de reîmprospătare este ideal pentru a-ți păstra buclele frumoase zile întregi după spălarea cu șampon. Folosește pe lungimile de mijloc și pe vârfurile părului pentru a strânge și a-ți trezi buclele.

Vrei să știi cum să obții cele mai bune rezultate?
Urmează ritualul Curl Manifesto pentru păr creț

Ritualul Curl Manifesto

Fiecare tip de bucle are nevoie de un ritual personalizat pentru a le asigura îngrijire și un aspect optim în fiecare zi. Găsește-ți chiar acum ritualul personalizat Curl Manifesto.

Sampon hidratant par cret Bain Hydratation Doceur

Sampon cremos si delicat, cu efect de hidratare, infuzat cu miere Manuka si ceramide pentru parul cret, foarte cret si spiralat. Curata delicat scalpul si parul, indepartand toate impuritatile, murdaria, poluarea si depunerile. Mentine uleiurile naturale si promoveaza mediul sanatos al scalpului pentru a permite cresterea parului. Infuzeaza buclele cu hidratarea necesara pentru a elimina senzatia de incarcare, imbunatatind forma si volumul buclelor.

Balsam hidratant pentru par cret Fondant Hydratation Essentielle

Balsam lejer pentru refacerea hidratarii, infuzat cu miere Manuka si ceramide pentru parul cret si foarte cret. Infuzeaza buclele cu hidratare lejera, fara efect de incarcare si descurca delicat chiar si cel mai incalcit par. Creste volumul si dimensiunea buclei, imbunatatind elasticitatea. Utilizeaza integral ritualul Curl Manifesto pentru un aspect mai plin, perfect definit si pentru elasticitate naturala a buclelor, reducand incretirea.

Crema pentru pastrarea buclelor Creme de Jour Fondamentale

Crema hidratanta pentru par cret, foarte cret si spiralat, pentru uz zilnic, fara clatire, cu efect de reducere a incretirii parului, infuzat cu miere Manuka si ceramide. Crema ultra-lejera, cu efect de disciplinare a buclelor, hidratare intensa, descurcare fara efort si protectie termica pana la 230°C. Reduce incretirea si pastreaza forma buclei, ajutand la protejarea parului de umiditate, cu pana la 80%. Foloseste ritualul Curl Manifesto pentru obtine bucle definite, cu aspect sanatos, catifelate si elastice.

Gel pentru definirea buclelor Gelee Curl

Gel-crema infuzat cu miere Manuka pentru o mai buna definire a buclelor destinat parului cret, foarte cret si spiralat. Combina proprietatile hidratante ale cremei si fixarea asigurata de gel, pentru tinerea sub control a incretirii timp de 24H*. Utilizeaza ritualul Curl Manifesto pentru a amplifica forma naturala a buclei si a-i adauga stil, catifelare, definire si protectie anti-rupere. Buclele raman hranite, elastice si intens stralucitoare.

5
Reîmprospătare
Detalii și ritual

Spray de reimprospatare a buclelor Refresh Absolu

Spray de reîmprospătare a buclelor a doua zi, infuzat cu miere Hanuka, destinat părului creț, foarte creț și spiralat. Pulverizarea lejeră rehidratează instantaneu, revitalizează și reactivează definirea buclei și catifelarea părului între spălări. Favorizează formarea naturală, îmbunătățește elasticitatea și volumul, reducând încrețirea și sporind strălucirea părului.