Îngrijirea perfectă a părului pentru părul foarte buclat

Părul foarte ondulat are nevoie de o rutină personalizată pentru a asigura îngrijirea buclelor și ca tu să te poți bucura de cel mai bun aspect în fiecare zi. Găsește-ți chiar acum rutina personalizată Curl Manifesto.

01

PASUL 1

Spală-te cu Bain Hydratation Douceur pentru a-ți curăța delicat scalpul și părul, printr-o infuzie de hidratare a buclelor. Aplică mai întâi șamponul pe scalp, apoi acoperă lungimile de la rădăcină până la vârfuri.

02

PASUL 2

Folosește Masque Beurre Haute Nutrition o dată pe săptămână sau după fiecare șamponare pentru a revigora, a catifela și a întări rezistența buclelor. Trece degetele prin vârfurile părului, pentru a-l descurca în același timp

03

PASUL 3

Folosește Crème de Jour fondamentale pentru a asigura hidratarea și protecția împotriva căldurii reducând, în același timp, încrețirea. Aplică pe părul ud și uscat cu prosopul. Distribuie produsul în mod uniform de la rădăcină până la vârfuri. Încurajează modelul buclelor strângându-le ușor în pumni.

04

PASUL 4

Folosește Gelée Curl Contour pentru a reda elasticitatea și conturul buclelor. Se aplică pe părul umed sau uscat. Ia între 2 și 4 pompițe, în funcție de lungimea și grosimea părului, și întinde pe părul deja pregătit. Aplică pe părul împărțit pe secțiuni și răsucește buclele individuale cu ajutorul degetelor pentru a încuraja formarea și definirea modelului dorit de tine

05

Pasul 5

Folosește Huile Sublime Repair pentru a infuza o nutriție intensă în timpul nopții.

06

Pasul 6

Acest produs de reîmprospătare este ideal pentru a-ți păstra buclele frumoase zile întregi după spălarea cu șampon. Folosește pe lungimile de mijloc și pe vârfurile părului pentru a strânge și a-ți trezi buclele.

Vrei să știi cum să obții cele mai bune rezultate?
Urmează ritualul Curl Manifesto pentru păr creț

Ritualul Curl Manifesto

Fiecare tip de bucle are nevoie de un ritual personalizat pentru a le asigura îngrijire și un aspect optim în fiecare zi. Găsește-ți chiar acum ritualul personalizat Curl Manifesto.

Sampon hidratant par cret Bain Hydratation Doceur

Sampon cremos si delicat, cu efect de hidratare, infuzat cu miere Manuka si ceramide pentru parul cret, foarte cret si spiralat. Curata delicat scalpul si parul, indepartand toate impuritatile, murdaria, poluarea si depunerile. Mentine uleiurile naturale si promoveaza mediul sanatos al scalpului pentru a permite cresterea parului. Infuzeaza buclele cu hidratarea necesara pentru a elimina senzatia de incarcare, imbunatatind forma si volumul buclelor.

Masca ultra-nutritiva pentru par cret Masque Beurre Haute Nutrition

Masca de par ultra-nutritiva, infuzata cu miere Manuka si ceramide, pentru parul cret si foarte cret . Formula sa hraneste intens firul de par si intareste buclele si onduleurile fragile, deteriorate, prevenind ruperea parului. Lasa buclele catifelate si creste elasticitatea firului de par. Utilizeaza integral ritualul Curl Manifesto pentru a restabili forta si elasticitatea fibrei capilare si a te bucura de bucle ultra-catifelate si pline de stralucire.

Crema pentru pastrarea buclelor Creme de Jour Fondamentale

Crema hidratanta pentru par cret, foarte cret si spiralat, pentru uz zilnic, fara clatire, cu efect de reducere a incretirii parului, infuzat cu miere Manuka si ceramide. Crema ultra-lejera, cu efect de disciplinare a buclelor, hidratare intensa, descurcare fara efort si protectie termica pana la 230°C. Reduce incretirea si pastreaza forma buclei, ajutand la protejarea parului de umiditate, cu pana la 80%. Foloseste ritualul Curl Manifesto pentru obtine bucle definite, cu aspect sanatos, catifelate si elastice.

Gel pentru definirea buclelor Gelee Curl

Gel-crema infuzat cu miere Manuka pentru o mai buna definire a buclelor destinat parului cret, foarte cret si spiralat. Combina proprietatile hidratante ale cremei si fixarea asigurata de gel, pentru tinerea sub control a incretirii timp de 24H*. Utilizeaza ritualul Curl Manifesto pentru a amplifica forma naturala a buclei si a-i adauga stil, catifelare, definire si protectie anti-rupere. Buclele raman hranite, elastice si intens stralucitoare.

5
Reîmprospătare
Detalii și ritual

Spray de reimprospatare a buclelor Refresh Absolu

Spray de reîmprospătare a buclelor a doua zi, infuzat cu miere Hanuka, destinat părului creț, foarte creț și spiralat. Pulverizarea lejeră rehidratează instantaneu, revitalizează și reactivează definirea buclei și catifelarea părului între spălări. Favorizează formarea naturală, îmbunătățește elasticitatea și volumul, reducând încrețirea și sporind strălucirea părului.