Cover - Kerastase

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA KÉRASTASE LA SALON

Kérastase face din fiecare vizită la salon o experiență memorabilă pentru tine și pentru părul tău. De la diagnosticul scalpului și a firelor de păr, până la produse de îngrijire care te fac să arăți și să te simți extraordinar, experiența la salonul Kérastase este personalizată pentru tine.

TOTUL ÎNCEPE CU DIAGNOSTICAREA

Art_1 - Kerastase

Diagnosticarea stă la baza tuturor serviciilor Kérastase. Coaforul tău îți va diagnostica scalpul și firele de păr la începutul fiecărei vizite pentru a se asigura că serviciul tău este complet personalizat pentru tine.

OBȚINE SERVICIUL TĂU PERSONALIZAT ȘI INSTANTANEU FUSIO DOSE

Fusio Dose combină un booster de îngrijire și un concentrat activ pentru rezultate instantanee și personalizate, indiferent dacă dorești un păr mai puțin încrețit, cu mai multă strălucire, mai des, cu mai puțină rupere sau mai hrănit.

Art_2 - Kerastase

Clienții mei apreciază faptul că Fusio Dose este adaptat nevoilor de îngrijire specifice părului lor și, în plus, se bucură cu adevărat de masajul relaxant al scalpului, ca efect secundar.

JORDAN NAJERA, STILIST KÉRASTASE

RITUALUL CHRONOLOGISTE ÎN SALON

Art_3 - Kerastase

Bucură-te de gama noastră cea mai luxoasă, beneficiind de un ritual Chronologiste revitalizant de întinerire pentru scapul și părul care au nevoie de îngrijire holistică de ultimă generație. Părul este spălat și tratat, scalpul este masat, firele de păr sunt aplicate cu serum și uscate perfect cu uscătorul de păr - acesta este cel mai mare răsfăț pentru tine și părul tău.

VREI UN PĂR INCREDIBIL DE STRĂLUCITOR?

Fiind un produs pentru luciul părului, K WATER pulverizează părul cu strălucire pentru fire de păr de 5 ori mai strălucitoare, de 4 ori mai catifelate și de 8 ori mai hidratate. Este un tratament lamelar cu rezultate uimitoare de reînnoire pentru un păr strălucitor, ușor, fluid. Îndrăznești să strălucești?

Art_4 - Kerastase

LOCALIZEAZĂ UN SALON ÎN ZONA MEA


DESCOPERĂ AMBASADORII PROFESIONIȘTI AI BRANDULUI

Art_5 - Kerastase

HOVIG ETOYAN

Ambasador brand

Art_6 - Kerastase

VERNON FRANÇOIS

Ambasador incluziune și diversitate

ÎNTÂLNIRE ÎN SALON

Mai mult decât un simplu loc unde îți colorezi rădăcinile sau unde te tunzi din când în când, prin programarea la cel mai apropiat salon Kérastase beneficiezi de un diagnostic personalizat și adecvat al părului.