Image for illustration of Kérastase Main header title Kérastase
www.kerastase.ro

REGULAMENTUL OFICIAL AL Concursului Giveaway provocare BEAUTY SUMMIT

REGULAMENTUL OFICIAL AL Concursului Giveaway provocare BEAUTY SUMMIT

Perioada Concursului 02.11.2023 – 09.11.2023


Capitolul 1. Organizatorii 

 1. Concursul Giveaway provocare #BEAUTY SUMMIT este organizata si desfasurata de catre L’Oreal Romania SRL, societate romana, cu sediul in Calea Floreasca, nr. 169A, cladirea A, etaj 6, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/6064/1997 cod unic de inregistrare  RO9638038, reprezentata prin Dna.Vanya Panayotova in calitate de Director General, denumita in continuare „Organizatorul”

 2. Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile acestui regulament oficial, denumit in cele ce urmeaza ”Regulamentul”.

 1. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania, pe paginile de social media ale brandurilor pe paginile de Facebook L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken & Instagram L’Oreal Professionnel de asemenea regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarui consumator (i) in baza unui apel telefonic la Infoline 02204.00.00, intre orele 09:00-18:00, de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale, pe intreaga durata a Concursului, sau (iii) poate fi obtinut prin trimiterea unei solicitari scrise prin posta, in atentia Organizatorului, la sediul social al acestuia mentionat la punctul 1.1. de mai sus, pe toata durata de desfasurare a Concursului.

 2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public a modificarilor respective prin intermediul acelorasi canale de comunicare prin care Regulamentul Oficial a fost facut public anterior, precum si prin notificarea autoritatilor competente, dupa caz, daca modificarile efectuate necesita o astfel de notificare. 

 3. Concursul va putea fi intrerupt de catre Organizator, oricand in timpul duratei de desfasurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora sau caz fortuit. 

 4. Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Anexele sau actele aditionale la Regulament fac parte integranta din acesta.

 5. In ceea ce priveste operatiunile privind colectari si/sau prelucrari de date cu caracter personal, acestea vor fi realizate de catre Organizator.

 6. Participarea la aceasta Concurs se face pe baza acceptarii  Regulamentului de catre participanti. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.


Capitolul 2. Durata si aria de desfasurare a Concursului

2.1. Concursul Giveaway Provocare #BEAUTY SUMMIT se va desfasura in perioada 02.11.2023 – 09.11.2023 pe paginile de social media ale brandurilor L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken (Facebook & Instagram doar pentru brandul L’Oreal Professionnel 


Capitolul 3. Drept de Participare

3.1 Concursul este deschis participarii persoanelor fizice autorizate cu varsta de peste 18 ani, impliniti pana la data inceperii Concursului, cetateni romani sau cetateni straini, rezidenti in Romania, sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

 1. La acest Concurs nu au drept de participare urmatoarele persoane:

 1. prepusi (inclusiv, insa fara a se limita la angajatii Organizatorului);

 2. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajatii) prestatorilor de servicii de leasing de personal ai Organizatorului, indiferent de locatia Organizatorului in care sunt alocati acesti prepusi, daca este cazul;

 3. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajatii) prestatorilor de servicii de orice fel ai Organizatorului, care presteaza aceste servicii in interiorul sediului social, al punctelor de lucru, al depozitelor, si al oricaror imobile/locatii in cadrul carora Organizatorul isi desfasoara activitatea. Se aplica prezenta prevedere indiferent de tipul de activitate pe care angajatii acestor prestatori o desfasoara, sau de timpul pe care il petrec in imobilele/locatiile in cadrul carora Organizatroul isi desfasoara activitatea;

 4. membrii familiilor prepusilor mentionati la punctele a. – c. de mai sus (insemnand copii, parinti, sot/sotie, frate/sora);

 5. persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani impliniti la data inceperii Concursului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a preveni inscrierea in Concurs a persoanelor cu varsta minima acceptata conform prezentului regulament.

 6. Persoanele juridiceCapitorul 4. Marcile si Produsele Participante

4.1  La acest Concurs vor participa produsele L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken denumite in continuare “Produse Participante”.  


Capitolul 5. Mecanismul Concursului

5.1. Produse Participante: produsele L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken  comercializate de catre L’Oreal Romania SRL.  

5.2. Platforme de socializare online: sunt platforme web de tipul Facebook & Instagram (accesibile prin web de pe desktop sau dispozitive mobile)

5.3.Utilizator : persoana care acceseaza paginile de social media L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken Romania 

5.4. Mecanism: pentru a participa in Concursul Giveaway provocare # BEAUTY SUMMIT Participantii trebuie sa parcurga pasii necesari inregistrarii in Concurs, dupa cum urmeaza:

- sa aiba varsta de 18 ani implinita la momentul inscrierii in concurs;

- sa aiba ca domeniu de activitate prestari servicii in saloane de infrumusetare (hairdresseri)

- sa participle la evenimentul BEAUTY SUMMIT

- sa respecte cerintele giveaway-ului, mentionate in postare, dupa cum urmeaza :

️ Sa Posteze pe  Instagram sau Facebook o poza / video referitor la evenimentul Beauty Summit: fie prin postarea unui look din cadrul Beauty Summit, fie prin repostarea unei postari realizate pe paginile brandurilor L'Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix sau Redken (trenduri, tendinte, ce ii inspira inainte de eveniment, cat si de la eveniment). 

️ Sa foloseasca in descriere hashtag-urile: #PROHAIRBEAUTYSUMMIT23 #LOREALPRO #KERASTASE #MATRIX #REDKEN #HCFROMANIA #BEAUTY SUMMIT #KINKI 

️ Sa adauge si tag in platformele Instagram si Facebokcatre urmatoarele pagini: @lorealpro, @lorealpro_education_romania, @kerastase_official, @matrix, @redken, @redken.edu.ro.

Pozele sau videoclipurile nu trebuie sa contina imagini ale altor brand-uri in afara de L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken.

Anuntul va fi postat pe paginile brandulurilor L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken de Facebook (https://www.facebook.com/search/top?q=redken%20ro) & Instagram (doar pentru L’Oreal Professionnel). 

Pentru a se inscrie in Concursul Giveaway provocare #BEAUTY SUMMIT, participantii trebuie sa posteze pe conturile personale de Instagram sau Facebook un look #BEAUTY SUMMIT care ii inspira in cadrul evenimentului, sau un look postat pe paginile mentionate mai sus inainte de eveniment, pentru a povesti despre ce momente vor avea loc la eveniment, iar postarea trebuie sa fie disponibila pe contul de social media al Participantului pe intreaga durata de desfasurare a Concursului. Extragerea va fi facuta prin site-ul Random.org.

Inscrierea in Concurs se va face in perioada 02.11-2023 – 09.11.2023 orice inscriere inainte sau ulterioara acestei date fiind declarata nevalida si nu se va incadra in conditiile necesare participarii in Concurs.

5.5 Materialul inscris de catre Participant nu trebuie sa contina cuvinte obscene sau indecente, nu trebuie sa fie contrar bunelor moravuri, nu trebuie sa contina detalii defaimatoare sau jignitoare in general sau in mod direct pentru persoane de o anumita rasa, entitate, religie, orientare sexuala sau grup socio-economic. De asemenea, nu trebuie sa contina amenintari catre orice terta persoana, loc, afacere sau grup, nu trebuie sa lezeze intimitatea si/sau alte drepturi ale oricarei terte persoane sau firme si nu trebuie sa incalce in niciun alt mod legile si reglementarile aplicabile.

5.6 Materialul postat si inscris de catre Participant nu trebuie sa includa in text alte brand-uri in afara deL’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken , iar materialul sa nu aduca injurii brand-ului si nici sa nu includa alte persoane decat participantul.

5.7 Materialul postat nu trebuie sa contina imaginea altor persoane in afara de Participant. Participantul este unicul raspunzator pentru nerespectrea acestei cerinte si pentru utilizarea imaginii altor persoane. Continutul inscris in Concurs este moderat, iar orice tip de continut necorespunzator si/sau legaturi cu pagini de internet care nu au legatura cu cerinta sau cu acest Concurs sau care nu sunt conforme cu criteriile Regulamentului Oficial pot fi inlaturate, fara a fi necesara notificarea Participantului sau prezentarea unei explicatii. Autorul/Participantul va fi exclus din Concurs si implicit va pierde orice posibilitate de a castiga oricare din premiile Concursului. Astfel, va fi descalificata automat din Concurs orice inscriere care nu are legatura cu natura si scopul Concursului, asa cum sunt acestea detaliate in cadrul prezentului Regulament.

5.8 Participantii inscrisi declara ca inteleg si accepta faptul ca materialul de inscriere in Concurs este realizat de ei si exercita drepturi de autor depline asupra lui. 

5.9 Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare orice inscriere, in consecinta, sa elimine participarea in Concurs ce contine o inregistrare asupra careia planeaza suspiciuni de falsitate sau de nerespectare a prevederilor prezentului Regulament Oficial si/sau a legilor in vigoare, sau pe care acesta nu o considera potrivita/decenta.

5.10 Organizatorul isi rezerva dreptul de a investiga si a interpreta inscrierile in Concurs ; orice neregula ce poate fi clasificata ca incercare de fraudare se soldeaza cu blocarea si eliminarea definitiva a Participantului in cauza, Organizatorii nefiind obligat sa anunte aceasta decizie.

5.11 Materialele postate de catre un Participant vor fi verificate, probandu-se conformitatea si daca respecta prevederile Regulamentului, in vederea participarii la concurs.


Capitolul  6. Premiile Oferite in cadrul Concursului

6.1. Premiile si valoarea acestora. 

In cadrul Concursului se va acorda prin tragere la sorti electronica 12 premii, constand in :


1 x rutina L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular : 

LP SE Absolut Repair Molecular Sampon 300ml, 104 RON, TVA inclus 

LP SE Absolut Repair Molecular Liquid Treatment 250ml, 120 RON, TVA inclus 

LP SE Absolut Repair Molecular Leave-in 100ml, 131 RON, TVA inclus 

Valoare rutina: 485 RON, TVA inclus 


1 x rutina L’Oreal Professionnel Metal Detox : 

LP SE Metal Detox Sampon-crema cu sistem pentru curatarea metalelor 300ml, 101 RON, TVA inclus 

LP SE Metal Detox Masca sistem protectie anti-depunere metale 250ml, 101 RON, TVA inclus 

LP SE Metal Detox Ulei de par concentrat 50ml, 110 RON, TVA inclus 

LP SE Metal Detox Crema (leave-in) 100ml, 110 RON, TVA inclus 

Valoare rutina: 422 RON, TVA inclus 


1 x rutina L’Oreal Professionnel Vitamino Color: 

LP SE VITAMINO COLOR RESVERATROL Sampon pentru par vopsit 300ml, 65 RON, TVA inclus 

LP SE VITAMINO COLOR RESVERATROL Masca 250ml, 100 RON, TVA inclus 

LP SE VITAMINO COLOR RESVERATROL Spray 10in1 190ml, 82 RON, TVA inclus 

Valoare rutina: 247 RON, TVA inclus 


1 x rutina Kerastase Nutritive: 

NUTRIT BAIN SATIN RICHE Sampon ultra-hranitor, par foarte uscat 250ml, 86 RON, TVA inclus 

NUTRIT MASQUINTENSE hranitoare par foarte uscat, fin-mediu 200ml, 148 RON, TVA inclus 

NUTRIT NECTAR THERMIQUE Lapte de par, par uscat mediu-gros 150ML, 118 RON, TVA inclus 

Valoare rutina: 352 RON, TVA inclus 


1 x rutina Kerastase Chroma Absolu: 

CHROMA ABSOLU BAIN CHROMA RESPECT Sampon hidratant par vopsit 250ML, 94 RON, TVA inclus 

CHROMA ABSOLU MASK CHROMA FILLER Masca antiporozitate fir gros 200ML, 162 RON, TVA inclus 

CHROMA ABSOLU LEAVE IN Termo protectie par sensibilizat 150ML, 118 RON, TVA inclus

Valoare rutina: 374 RON, TVA inclus 


1 x rutina Kerastase Genesis: 

GENESIS BAIN NUTRI-FORTIFIANT RICHE Sampon antic adere par uscat 250ML, 94 RON, TVA inclus 

GENESIS MASQUE RECONSTITUANT Masca fortifianta par gros 200ml, 162 RON, TVA inclus 

GENESIS DEFENSE TERMIQUE FLUIDE Serum termoprotector par subtiat 150ml, 118 RON, TVA inclus 

Valoare rutina: 374 RON, TVA inclus 


3 x rutina Matrix Food for Soft : 

MX TR FOOD FOR SOFT SAMPON 300ML, 43 RON, TVA inclus 

MX TR FOOD FOR SOFT BALSAM 300ML, 43 RON, TVA inclus 

MX TR FOOD FOR SOFT ULEI 50ML, 61 RON, TVA inclus 

Valoare 3 x rutina: 441 RON, TVA inclus 


3 x rutina Redken ABC : 

RK ABC Pre-tratament concentrat (150ml), 101 RON, TVA inclus 

RK ABC Sampon cu pH acid (300ml), 101 RON, TVA inclus 

RK ABC Balsam lichid pentru parul fin 190ml, 101 RON, TVA inclus 

RK ABC Lotiune intens hidratanta (150 ml), 101 RON, TVA inclus 

Valoare 1 x rutina: 404 RON, TVA inclus  6.2 Procedura de acordare a premiilor : 

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, prin intermediul unui program electronic de alegere aleatorie www.random.org, in data de 10.11.2023.  Se vor extrage 10 Castigatori si 10 rezerve. Extragerea va fi facuta dintre Participantii care au publicat un raspuns conform conditiilor mentionate in prezentul Regulament, in perioada desfasurarii concursului.

       Alte detalii referitoare la acordarea premiilor:

       Daca in timpul Concursului nu se inscrie/nu participa niciun participant ori se inscriu/participa mai putini Participanti decat numarul premiilor, atunci premiile Concursului ramase neatribuite vor ramane la dispozitia Organizatorului L’Oreal.

6.3. Castigatorul va fi publicat pe paginile brandurilor L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken & Instagram  doar brandul L’Oreal Professionneldupa validarea finala a acestuia, potrivit prevederilor legale, prin mentionarea numelui/ pseudonimului folosit de acesta in profilul de Instagram/ Facebook cu care s-a  inscris la Concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a afisa numele/pseudonimele Participantilor si in timpul procesului de validare, utilizand de fiecare data mentiuni corespunzatoare, spre exemplu, insa fara a se limita la: “in curs de validare” etc. Avand in vedere aspectul detaliat anterior, Organizatorul isi rezerva dreptul de a invalida si de a nu livra premii acelor Participanti care incearca obtinerea de castiguri utilizand date diferite, indiferent daca numele acestora au fost facute publice sau nu.

6.4. Castigatorul premiului oferit in cadrul acestui Concurs nu are dreptul de a pretinde schimbarea acestuia cu alte bunuri, sa solicite schimbarea caracteristicilor premiului sau sa solicite contravaloarea in bani a premiului castigat.

6.5. Premiul acordat in cadrul prezentului Concurs poate fi livrat doar pe teritoriul Romaniei. 

6.6. Toate premiile neacordate, indiferent de motiv, vor ramane in proprietatea Organizatorului L`Oreal, care-si rezerva dreptul de a le folosi in campaniile urmatoare.

6.7. Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea Castigatorului de a intra in posesia premiului dorit. 


Capitolul 7. Procedura de validare si punere in posesie a premiilor

7.1. In termen de maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, potentialul Castigator va fi instiintat in cadrul unui mesaj privat de catre Organizator despre potentialul castig. 

In vederea revendicarii premiului, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data transmiterii de catre Organizator a mesajului de informare asupra potentialului castig, potentialii castigatori trebuie sa furnizeze, printr-un mesaj privat catre Organizator datele de identificare necesare livrarii premiului, respectiv : nume, prenume, numar de telefon si adresa de livrare.

7.2. In cazul in care Castigatorul nu ofera datele necesare pentru livrarea premiului in termen de 5 zile de la validarea acestuia drept Castigator, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerva.

7.3. Datele transmise de Castigator, dupa cum se specifica mai sus, nu vor putea fi modificare ulterior transmiterii acestora catre Organizatori. 

7.4. Anuntarea Castigatorului validat validati (numele Castigatorului si premiul castigat de acesta) se va face prin publicare pe paginile brandurilor de Facebook L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken & Instagram (doar brandul L’Oreal Professionnel)in termen de maxim 3 zile lucratoare de la validare.

77.6. Procedura de validare si de inmanare a premiilor in cazul rezervei este aceeasi ca si in cazul Castigatorului.  In cazul in care nici Castigatorul, nici rezerva nu indeplinesc conditiile de validare, le este retrasa calitatea de Castigator si sunt invalidati, iar premiul respectiv nu se mai acorda si ramane in posesia Organizatorului L’Oreal.

7.7. In cazul in care, din motive independente de Organizator, premiul nu poate fi acordat (imposibilitatea contactarii Castigatorului si a rezervei, din motive precum: refuzul Castigatorului sau al rezervei de a comunica datele solicitate/de a transmite informatiile in termenul si cu datele mai sus-mentionate, refuzul primirii premiilor), premiul/ile va/vor ramane in posesia Organizatorului L’Oreal.

7.8. Eventualele reclamatii legate de derularea Concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: catre L’Oreal Romania S.R.L., cu sediul social in Romania, Bucuresti, Calea Floreasca, nr. 169A, corp A, et. 6, S1, in termen de maximum 10 (zece) zile de la data publicarii listei cu toti Castigatorii validati. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.


Capitolul 8. Drepturi, obligatii, responsabilitati

8.1. Inscrierile inainte sau dupa perioada mentionata in Regulament nu se iau in considerare.

8.2. Organizatorul L’Oreal nu isi asuma raspunderea pentru livrarea cu intarziere a produselor de catre Posta Romana sau firmele de curierat.

8.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Concurs, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Concurs. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea in Concurs in perioada de desfasurare a Concursului.

8.4. Organizatorul nu are obligatia de a verifica si nu este responsabil pentru autenticitatea numelui de utilizator, sau in cazul in care acesta afecteaza drepturile tertilor, in special dreptul la un nume sau alte drepturi personale, dreptul la un nume comercial, dreptul la o marca comerciala sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

8.5. Participantul este pe deplin responsabil pentru fiecare actiune a sa in cadrul acestui Concurs.


Capitolul 9. Litigiisi legea aplicabila

 1. Eventualele litigii aparute intre Organizatori, pe de o parte, si oricare dintre Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 2. Legea aplicabila acestui Regulament este legea romana. 


Capitolul 10. Taxe si Impozite Aferente

 1. Organizatorul nu este  responabil de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa,  pentru premii a caror valoare individuala depaseste 600 de lei, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul L’Oreal se obliga sa calculeze, sa retina, sa vireze si sa plateasca din suma bruta a Premiului impozitul final datorat pentru venituri obtinute de Castigator in conformitate cu prevederile Legii 229/2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

 2. Prin participarea la acest Concurs, fiecare Castigator declara ca este de acord cu mecanismul de impozitare aplicat de catre Organizatorul L’Oreal.


Capitolul 11. Incetarea Concursului 

 1. Concursul inceteaza prin urmatoarele modalitati:

 1. prin ajungere la termen;

 2. prin aparitia unui caz de Forta Majora;

 3. din motive independente de vointa Organizatorilor de a continua Concursul, cum ar fi epuizarea stocului de premii;

 4. prin decizia Organizatorilor.

 1. In situatiile prevazute mai sus, Organizatorii nu au nicio obligatie fata de Participanti, cu privire la returnarea unor sume si/sau plata unor sume cu titlu de despagubire.


Capitolul 12. Prelucrarea datelor cu caracter personal

12.1 Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor pentru scopurile si in conditiile mai jos prezentate.

12.2 Scopurile prelucrarii datelor. Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal enumerate in Art. 12.3 de mai jos, ce sunt furnizate direct de catre Participanti in vederea participarii la Concurs, inclusiv transmiterii premiilor, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate si in conformitate cu dispozitiile legale, pentru indeplinirea urmatoarelor scopuri: 

 1. Prelucrarea si administrarea datelor pentru extragerea, identificarea si validarea Castigatorului, atribuirea premiului, in vederea executarii contractului la care Organizatorul si fiecare dintre Participanti sunt parte prin inscrierea la prezentul Concurs.

 2. Indeplinirea de catre Organizatorul L’Oreal a obligatiilor legale care revin organizatorilor de campanii promotionale, inclusiv din perspectiva gestionarii obligatiilor fiscale, daca este cazul, precum si pentru pastrarea evidentelor acestui Concurs, in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce le revin Organizatorilor;

 3. Realizarea de rapoarte statistice si analize privind indeplinirea obiectivelor Concursului pentru realizarea intereselor legitime ale Organizatorilor. 

12.3 Datele cu caracter personal prelucrate 

Pentru indeplinirea scopurilor mentionate la art. 12.2, de mai sus, Organizatorii vor prelucra urmatoarele date cu caracter personal („Datele Personale”): 

 • Organizatorul L’Oreal va prelucra urmatoarele date:

  • Pentru Participanti: Datele contului public de Instagram sau Facebook  ale Participantilor

  • Pentru Castigatori: nume, prenume, numar de telefon si adresa de livrare – date necesare livrarii premiilor. Datele Personale sunt furnizate catre Organizatorul L’Oreal de catre potentialul Castigator prin transmiterea unui mesaj privat catre Organizator, dupa ce a fost informat de Organizator asupra potentialului castig.


Furnizarea datelor de catre Participanti sau Castigator nu este obligatorie. Refuzul furnizarii acestor date, atrage imposibilitatea participarii la Concurs sau a castigarii premiului oferit de catre Organizatorul L’Oreal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate exclusiv pentru realizarea Concursului si pentru inmanarea ulerioara a premiului si nu in alte scopuri viitoare de marketing sau comerciale, realizate prin comunicari nesolicitate de catre utilizatori.

De asemenea, fiind o loterie publicitara, numele Castigatorilor si castigurile acordate vor fi publicate pe paginile de social media _ ale brandurilor de Facebook L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken & Instagram ( doar pentru brandul L’Oreal Professionnel conform OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

12.4. Temeiul prelucrarii. Mentionam ca datele cu caracter personal enumerate mai sus sunt prelucrate in baza urmatoarelor temeiuri, dupa cum urmeaza: 

 • in vederea executarii unui contract la care Participantul este parte, respectiv pentru scopul de organizare si defasurare a Concursului:

 • in vederea aducerii la indeplinire a obligatiilor fiscale ce revin Organizatorului conform Legii 229/2015 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv din perspectiva gestionarii obligatiilor fiscale, daca este cazul, precum si pentru pastrarea evidentelor acestui Concurs, in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce le revin Organizatorilor;

 • realizarea de rapoarte statistice si analize privind indeplinirea obiectivelor Concursului pentru realizarea intereselor legitime ale Organizatorilor.

12.5 Colectarea datelor cu caracter personal. Organizatorii colecteaza datele cu caracter personal ale Participantilor la Concurs direct de la Participanti : prin intermediul  paginilor de social media (Facebook sau Instagram) si prin mesaj privat catre Organizator, in cazul Castigatorului, prin care furnizeaza datele necesare livrarii premiului .

12.6 Destinatarii datelor cu caracter personal.  In desfasurarea activitatilor Organizatorilor si pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, Organizatorii colaboreaza cu diversi furnizori de servicii sau parteneri in baza unor relatii contractuale, carora le pot fi divulgate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi folosite strict in scopurile stabilite de Organizator. 

Pentru indeplinirea scopului de organizare si defasurare a Concursului datele Participantilor pot fi dezvaluite altor companii din grupul Organizatorului L’Oreal, imputernicitilor care prelucreaza date pe seama noastra, sub-imputernicitilor (entitati sub-contractate de imputerniciti pentru prelucrarea datelor), parteneri furnizori de servicii si sub-contractanti ai acestora, autoritati publice.

12.8 Durata prelucrarii. 

Pentru indeplinirea scopului de organizare si defasurare a Concursului, Organizatorii estimeaza ca datele vor fi prelucrate pentru o durata de maxim 3 luni calculata de la finalizarea Concursului. Strict in cazul Castigatorilor, datele acestora vor fi prelucrate de catre Organizatorul L’Oreal pentru o durata de maxim 11 ani, calculata fie de la data inceperii Concursului pentru premii cu o valoare mai mica de 600 lei, fie de la data afisarii castigatorilor, pentru premii de peste 600 lei, strict in scopul justificarii fiscal-contabile a premiilor acordate. 

Datele cu caracter personal ale Participantilor vor fi stocate exclusiv pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, iar Organizatorul L’Oreal va evalua in mod periodic necesitatea de prelucrare a respectivelor date. 

Dupa incetarea duratei de prelucrare determinata conform celor de mai sus, datele Participantilor vor fi sterse. 

12.9 Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal. Organizatoriise angajeaza sa prelucreze datele furnizate numai in scopurile specificate mai sus, sa pastreze confidentialitatea si siguranta prelucrarii, in conformitate cu dispozitiile legii si sa nu dezvaluie datele furnizate catre terte parti altfel decat s-a indicat mai sus sau in alte cazuri decat cele prevazute de lege. 

Mentionam ca in mod constant Organizatorii evalueaza si imbunatatesc masurile de securitate implementate pentru a asigura protectia datelor cu caracter personal pe care le prelucreaza si verifica ca toti destinatarii datelor sa asigure cel putin acelasi nivel de protectie a datelor.

12.10 Drepturile Participantilor. In contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, Participantii au urmatoarele drepturi: 

 1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate – insemnand dreptul de a obtine din partea Organizatorilor o confirmare ca prelucreaza sau nu date cu caracter personal care privesc Participantul si, in caz afirmativ, accesul la datele respective si conditiile in care sunt prelucrate, prin adresarea unei cereri in acest sens utilizand datele de contact de mai jos;

 2. Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal – insemnand posibilitatea de a ne solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra in anumite cazuri, prin adresarea unei solicitari in acest sens utilizand datele de contact de mai jos;

 3. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de obtine din partea Organizatorilor restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri, respectiv atunci cand (i) Participantul considera ca datele prelucrate de Organizatori sunt inexacte, pana la rectificarea acestora; (ii) prelucrarea este ilegala, dar Participantul nu doreste sa stergem datele; (iii) Organizatorii nu mai au nevoie de datele cu caracter personal in scopurile mai sus mentionate, dar Participantul le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau (iv) Participantul s-a opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verificam daca drepturile legitime ale Organizatorilor prevaleaza asupra drepturilor Participantului; 

 4. Dreptul Participantului de a-si retrage consimtamantul asupra prelucrarii – in cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul Participantului, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pana la la acel moment; 

 5. Dreptul de opozitie – insemnand dreptul Participantului de a se opune prelucrarii din motive legate de situatia particulara in care se afla, atunci cand prelucrarea (i) se intemeiaza pe interesele legitime ale Organizatorilor ori (ii) este facuta in scopul comunicarilor de marketing direct, implicand crearea de profiluri;

 6. Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv profilare – insemnand dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care ar produce efecte juridice asupra Participantului sau l-ar afecta intr-o masura semnificativa;

 7. Dreptul la portabilitatea datelor – insemnand posibilitatea de a solicita mutarea, copierea sau transferul datelor Participantului existente in baza noastra de date catre o alta baza de date, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, doar in cazurile in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul Participantului sau executarea unui contract si este efectuata prin mijloace automate;

 8. Dreptul de a depune plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

 9. Dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

Exercitarea drepturilor de mai sus poate fi efectuata in orice moment utilizand datele de contact ale Organizatorului L’Oreal  in baza unui apel telefonic la Infoline 021.204.00.00, intre orele 09:00-18:00, de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale, pe intreaga durata a Concursului, sau poate fi obtinut prin trimiterea unei solicitari scrise prin posta, in atentia Organizatorului la sediul social al acestuia mentionat la punctul 1.1. de mai sus, pe toata durata de desfasurare sau prin transmiterea unei solicitari la adresa de email [email protected].

12.12 Responsabilul cu protectia datelor. Pentru orice intrebare privind modul de prelucrarea a datelor personale si orice aspect in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal ale Participantilor, acestia sunt rugati sa se adreseze Organizatorului L’Oreal folosind oricare dintre urmatoarele posibilitati de comunicare prin trimitere unui email catre adresa [email protected]. sau a unei scrisori la adresa L’Oréal Romania SRL cu sediul in Bucuresti, sector 1, Calea Floreasca 169A, Cladirea A, et.6.


Capitolul 13. Forta Majora:

13.1 Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

13.2. Daca o situatie de Forta Majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform prevederilor C.civ. Organizatorul, daca invoca Forta Majora, este obligat sa comunice Participantilor la Concurs pe paginile brandurilor de Facebook L’Oreal Professionnel, Kerastase, Matrix, Redken & Instagram ( doar brandul L’Oreal Professionnel in termen de 5 zile de la aparitia cazului de Forta Majora, existenta acestuia.


Capitolul 14. Diverse

 1. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestui Concurs, decizia Organizatorului este definitiva. 

 2. Eventualele reclamatii legate de derularea Concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: catre L’Oreal Romania SRL, societate romana, cu sediul in Calea Floreasca nr 169A, cladirea A, etaj 6, sector 1, Bucuresti, in termen de maximum 2 (doua) saptamani de la data la care a luat nastere situatia contestata. Dupa aceasta data Organizatorii nu vor mai lua in consideratie nicio reclamantie.

 3. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului acceptarii si primirii premiului de catre persoana castigatoare, nu vor fi luate in considere de catre Organizatori.

 4. Deciziile Organizatorilor privind Concursul sunt definitive si aplicabile tuturor Participantilor.

 5.  Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului L’Oreal care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale. 

 6.  Eventualele litigii aparute intre Organizatori si Participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre  instantele judecatoresti din Bucuresti.

 7. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Concursului.  


ORGANIZATORI: 

L’Oreal Romania SRL

Vanya Panayotova

Administrator