Anti Aging Hair Care Chronologiste Article center 01 Kérastase
CHRONOLOGISTE

Nu lăsa timpul să te afecteze

Zi de zi, an de an, ne trăim viața la maxim. Experiențele, realizările și momentele importante apar tot timpul. Când ne oprim să reflectăm asupra încercărilor și realizărilor, descoperim uneori că frumusețea noastră s-a schimbat.

Anti Aging Hair Care Chronologiste Article center 02 Kérastase

Anti Aging Hair Care Chronologiste Article center 03 Kérastase

Chronologiste este de mult timp soluția principală pentru refacerea și regenerarea de neegalat a părului. Acum, Kérastase a combinat tehnologia avansată și senzorială de lux pentru o procedură la zi de îngrijire a părului, care revitalizează complet părul, de la nivelul scalpului până la vârfuri, și care răspunde tuturor preocupărilor moderne legate de îmbătrânirea părului.

Infuzat cu texturi senzoriale și parfumuri nobile, Chronologiste oferă femeilor o experiență aparte, care le ajută să obțină cel mai frumos și mai plin de viață păr.

Există o dorință puternică de a contracara efectele timpului și de a readuce părul la strălucirea sa optimă. În Asia, de exemplu, piața de îngrijire a părului degradat prin îmbătrânire a crescut cu 20% din 2016, devenind o categorie cheie pe piața de îngrijire a părului.

Răsfață-te cu o revitalizare a părului tău și păstrează-ți lookul tineresc

Anti Aging Hair Care Chronologiste Article center 07 Kérastase

Ritualul Chronologiste

Oferă-i părului tău un ritual excepțional și complet Chronologiste combină tehnologia avansată și luxuriantă cu o experiență senzorială unică. Acest produs de îngrijire reparator are un efect sublim asupra tuturor tipurilor de păr, de la scalp până la vârfuri.

Acest ritual este destinat tuturor tipurilor de păr.
DIAGNOSTICHEAZĂ-MI PĂRUL

Pre-sampon purifiant si regenerant Pre-Cleanse Regenerant

Pre-sampon cu efect revitalizant si purifiant pentru curatarea in profunzime a scalpului si a radacinilor. Folosit impreuna cu samponul tau, Pré-Cleanse Régénérant elimina pana la 96% mai multe particule poluante decat samponul obisnuit. Acidul hialuronic ajuta hidratarea. Avand o textura bogata si densa de gel, Pré-Cleanse Régénérant este o adevarata experienta senzoriala. Infuzat cu note de parfumuri fine, Chronologiste include note de ceai de trandafir, esente lemnoase delicate si mosc.

Parfum en Huile

Parfum creat de renumitul creator Alberto Morillas, Chronologiste Parfum en Huile este un ulei parfumat care se utilizează după coafat pentru a aplica tușa finală de strălucire și catifelare. Acest amestec de ceai de trandafir, note de lemn alb și mosc, învăluie părul într-un parfum senzual și subtil. Vizibil strălucitor și parfumat delicat, părul beneficiază de un nou nivel de frumusețe.