NU LĂSA TIMPUL SĂ TE AFECTEZE

Ritualul revitalizant pentru scalp și păr

Descoperă serviciul de 20 de minute pentru a te bucura de relaxare totală și revitalizare în 6 pași.

01

Diagnosticare

Fiecare procedură începe cu o examinare atentă a stării părului, precum și cu ascultarea preocupărilor tale specifice legate de îmbătrânire, pentru a determina etapele corecte de urmat.

02

Spălare

Părul tău este spălat și revitalizat cu un Bain complet, dar delicat.

03

Îngrijește și masează

Stilistul tău amestecă concentratul vital de perle negre cu Masque. Amestecul se aplică și se masează în păr și pe scalp timp de câteva minute, asigurând o acțiune intensă și o relaxare totală.

04

Activare

Chronologiste Serum se masează pe scalp și pe rădăcini, eliberând substanțe active puternice anti-îmbătrânire pentru refacerea totală a părului și a scalpului.

05

Protecție

Straturi de protecție termică peste Thermique pentru a rafina textura, a sigila cuticulele și a pregăti părul pentru coafare.

06

Stilizare

Stilistul realizează un coafat în funcție de preferințele tale, cu un produs de păr Huile de Parfum aplicat pe părul uscat, pentru parfum și strălucire.

Vrei să știi cum să obții rezultate grozave?
Urmează Ritualul Chronologiste pentru scalp și păr

Ritualul Chronologiste

Oferă-i părului tău un ritual excepțional și complet Chronologiste combină tehnologia avansată și luxuriantă cu o experiență senzorială unică. Acest produs de îngrijire reparator are un efect sublim asupra tuturor tipurilor de păr, de la scalp până la vârfuri.

Acest ritual este destinat tuturor tipurilor de păr.
Revitalizarea fibrelor

Sampon regenerant anti-aging Bain Regenerant

Sampon revitalizant cu efect de intinerire pentru indepartarea delicata a impuritatilor de pe scalp si de pe par. Infuzat cu acid hialuronic, Abyssine si vitamina E pentru a combate semnele imbatranirii scalpului si parului. Asigura hidratarea de lunga durata a scalpului , oferind hidratare sporita , stralucire si fortifierea fibrei capilare pentru a te bucura de elasticitate . Aroma Chronologiste este infuzata cu note de ceai de trandafir, esente delicate lemnoase si mosc. Bain Régénérant reprezinta o experienta senzoriala de lux.

Masca regeneranta anti-aging cu acid hialuronic Masque Intense Regenerant

Masca revitalizanta cu efect de intinerire, ce asigura o hidratare intensa. Infuzata cu acid hialuronic, abyssine si vitamina E pentru a combate semnele imbatranirii scalpului si parului. Asigura hidratarea intensa, control pe termen lung al incretirii, de 6 ori mai multa stralucire si o fibra capilara mai puternica si elastica. Infuzat cu note de parfumuri fine, Chronologiste include note de ceai de trandafir, esente lemnoase delicate si mosc. Masque Intense Régénérant reprezinta o experienta senzoriala de lux.

Thermique Régénérant

Îngrijire în timpul folosirii uscătorului de păr, cu efect de întinerire și revitalizare pentru netezirea și îmbunătățirea texturii fibrei capilare. Infuzată cu acid hialuronic, abyssine și vitamina E pentru a combate semnele îmbătrânirii scalpului și părului. Thermique Régénérant asigură protecție termică de până la 230°C și 24 de ore control al încrețirii. Produsul de styling facilitează coafarea, pentru un efect de elasticitate și voluptate. Infuzat cu note de parfumuri fine, Chronologiste include note de ceai de trandafir, esențe lemnoase delicate și mosc. Thermique Régénérant reprezintă o experiență senzorială de lux.

Parfum en Huile

Parfum creat de renumitul creator Alberto Morillas, Chronologiste Parfum en Huile este un ulei parfumat care se utilizează după coafat pentru a aplica tușa finală de strălucire și catifelare. Acest amestec de ceai de trandafir, note de lemn alb și mosc, învăluie părul într-un parfum senzual și subtil. Vizibil strălucitor și parfumat delicat, părul beneficiază de un nou nivel de frumusețe.

RITUAL DE ÎNGRIJIRE LA SALON

Pentru o experiență senzorială și transformatoare a părului tău cu produsele de lux Kérastase, fă-ți o programare la cel mai apropiat salon partener. Beneficiază de diagnosticarea personalizată a părului și solicită-i coaforului tău experiența completă Kérastase, inclusiv cocktailul Fusio-Dose pregătit special pentru nevoile părului tău. Serviciul Fusio-Dose este disponibil exclusiv în saloane. Te poți opri oricând pentru a vizita și a cumpăra gama completă Kérastase, fără a fi nevoie de programare.