Eforturi susținute

Îți prezentăm Résistance Extentioniste, avantajul suprem pentru creșterea părului. Este o nouă gamă de produse axată pe menținerea părului puternic și sănătos, astfel încât să poată crește cât de mult dorești, mereu lucios și superb.

Go to Great Lengths Article 1 Kérastase

La un moment dat în viață, orice femeie și-a dorit un păr lung și luxuriant. Dintr-acela care se mișcă odată cu tine, care îți cade în cascadă până la umeri și mai departe, până la pământ.

Părul unei sirene moderne, înarmat cu puterea feminității și secrete fascinante. Un halou nesfârșit de strălucire.

Doar că, de fiecare dată când încerci să-ți lași părul să crească, te confrunți cu diferite probleme. Rupere și deteriorare, uscăciune și aspect tern. Pe măsură ce părul crește mai mult, pur și simplu petrece mai mult timp în lume, fiind expus la intemperii, la poluarea din mediul înconjurător și la stresul chimic și mecanic.

Pe măsură ce se apropie de lungimea dorită, părul începe să arate... nu prea bine. Cu părere de rău, îi ceri stilistului tău să-l scurteze puțin mai mult decât ți-ar fi plăcut. Îți spui că este pentru sănătatea părului tău. Ai impresia că faci un pas înainte, doi pași înapoi, întotdeauna. Nu ajungi niciodată la lungimea dorită.

Iar noi spunem: „De ajuns!”

Specialiștii în păr de la Kérastase sunt conștienți de dificultățile procesului de creștere. Știm că este nevoie de voință și dedicare, de un program specializat care să producă forța și rezistența de care are nevoie părul pentru a depăși limitele. Ai nevoie de instrumentele și tehnicile potrivite pentru a obține rezultatele pe care le dorești.

Noua gamă

Îți prezentăm Résistance Extensioniste

Șampon de întărire și de stimulare a părului lung pentru un păr lung, slăbit.

SEE ALL RESISTANCE COLLECTION

Noua gamă

Îți prezentăm Résistance Extensioniste

Balsamul de îngrijire cu acțiune hrănitoare îi permite părului să fie mai puternic și să crească mai lung și mai sănătos.

SEE ALL RESISTANCE COLLECTION

Noua gamă

Îți prezentăm Résistance Extensioniste

Ser energizant fără clătire pentru stimularea și protejarea scalpului pentru un păr lung și sănătos.

SEE ALL RESISTANCE COLLECTION

Este o nouă gamă de produse axată pe menținerea fiecărui fir de păr puternic și sănătos, astfel încât părul să poată crește cât de mult dorești, arătând strălucitor și superb în tot acest timp. Gata cu scurtările prea generoase și cu tunsorile puțin prea scurte.

Adresează-te imediat stilistului tău pentru a începe programul de formare a părului lung cu Protocole Extentioniste, un sprijin pentru atingerea obiectivelor tale în materie de păr. De asemenea, stilistul tău îți poate recomanda un ritual Extentioniste pentru acasă, care să te ajute să rămâi pe drumul cel bun între vizite.

Cu o îngrijire excepțională și puțină răbdare, poți obține un păr lung, sănătos și incredibil de aspectuos, pe care îl poți păstra astfel până când decizi că este timpul să îl scurtezi. Ceea ce s-ar putea să nu se întâmple niciodată. Cine poate să-ți confirme?

Întâlnire în salon

Mergi imediat la stilistul tău pentru a începe Programul de antrenament pentru un păr mai lung, o călătorie de trei luni care îți aduce părul în formă pentru atingerea obiectivelor stabilite pentru părul tău lung.