SAU
Cauți un salon de coafură profesional în apropiere? De la tunsori cu franjuri la tunsori transformaționale, pentru toate texturile de păr, de la păr drept la păr creț, cu ajutorul locatorului nostru de saloane poți găsi cel mai apropiat salon Kérastase.

De ce să alegi un salon Kérastase?


Diagnosticarea este cheia tuturor serviciilor Kérastase, ceea ce înseamnă că, la fiecare vizită, serviciile vor fi complet personalizate și adaptate ție. Stilistul va realiza o diagnosticare la începutul fiecărei vizite, iar în timpul consultației nu ezita să îi adresezi întrebări despre părul tău - este la dispoziția ta pentru a te ajuta.


The hairdresser will realize your hair diagnosis in salon to identify your needs and suggest the right Kérastase products.


Kérastase: stil și tendințe


La Kérastase, stiliștii noștri dețin foarte multe cunoștințe, știu cum să creeze coafuri frumoase, îmbrățișează noile tendințe, dar la sfârșitul zilei trebuie să găsească o coafură care să ți se potrivească, să arate incredibil și care să îți dea mai multă încredere în tine. De la tunsori scurte cu o schimbare completă de look, cum ar fi tunsoarea bob, până la tăierea cu măiestrie a părului creț, stiliștii noștri sunt la salon pentru a te face să te simți cel mai bine.

Răsfață-te


Pe lângă frumoasele tunsori care stimulează încrederea în sine, saloanele de coafură profesionale de ultimă generație Kérastase oferă tratamente personalizate în funcție de nevoile părului tău, pe baza rezultatelor diagnosticării părului tău. Oferim Fusio Dose, un serviciu personalizat care combină boosterele și concentrații activi în funcție de dorințele și nevoile părului tău. Un serviciu cu acțiune rapidă de 5 minute, Fusio Dose oferă rezultate instantanee și de lungă durată, de la mai multă strălucire și mai puțin păr creț până la șuvițe mai puternice și mai multă densitate.


Salon exclusivity, fast-acting 5-minute treatment, Fusio Dose gives instant and long-lasting results, by Kérastase.


Vrei un păr mai strălucitor? Atunci caută serviciul nostru de salon K Water. Primul serviciu lamelar regenerator inundă șuvițele cu strălucire și netezește șuvițele.


Want shinier hair? Then look to our K Water salon service, by Kérastase.


Pentru o hrănire abundentă și un tratament de lux, oferim, de asemenea, ritualul de revitalizare Chronologiste pentru un scalp și un păr mai tinere. Părul este spălat, tratat, scalpul este masat, i se aplică ser și este uscat perfect, fiind cel mai eficient serviciu pentru tine și pentru șuvițele tale.


Chronologiste youth revitalizing ritual for scalp and hair, by Kérastase. It is the ultimate treat for you and your strands.


Răspunsurile la întrebările tale cele mai frecvente despre păr


Ai găsit un salon de coafură Kérastase în apropiere? Înainte de a merge, permite-ne să îți răspundem la întrebările pe care clienții și le pun adesea înainte de programare.

Ar trebui să-mi spăl părul înainte de a merge la salon?
Nu este necesar să ai părul proaspăt spălat, dar dacă îți coafezi părul așa cum faci de obicei, îi vei da stilistului o idee despre cum îți place să fie aranjat părul tău. De exemplu, dacă îl lași întotdeauna să se usuce natural, atunci nu are sens să mergi la salon cu părul uscat cu foehnul sau îndreptat cu placa.

Ce trebuie să cer la coafor?
Stiliștii noștri sunt acolo pentru a te face să te simți confortabil și pentru a se asigura că pleci mulțumită de la salon. Întotdeauna este o idee bună să iei cu tine la salon fotografii cu coafurile care îți plac, o imagine face cât o mie de cuvinte. Aceasta îl ajută pe stilist să își facă o idee despre ceea ce îți dorești și apoi poți discuta despre ceea ce va funcționa într-adevăr pe propriul păr.

Ce este o consultație pentru păr?
Acesta este momentul de la începutul programării în care discuți cu stilistul tău despre ceea ce îți dorești. Într-un salon Kérastase, luăm diagnosticarea în serios și acesta este, de asemenea, momentul în care stilistul tău se va uita la firele tale pentru a vedea ce tip de păr ai, în ce stare este părul tău și care sunt nevoile lui. Stiliștii noștri sunt atât de pricepuți la acest lucru, încât uneori se întâmplă cât ai clipi din ochi, așa că nu uita să pui toate întrebările pe care le ai despre părul tău și starea acestuia - stiliștii noștri sunt bucuroși să te ajute și să îți ofere mai multe informații.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru o consultație a părului meu?
Să mergi la salonul de coafură ar trebui să ți se pară distractiv, nu un efort deosebit! Acestea fiind spuse, notează-ți toate întrebările pe care le ai despre părul tău, pentru a nu uita să parcurgi alături de stilistul tău toate chestiunile care te interesează. Și, așa cum am menționat mai devreme, pozele cu tunsori și stiluri de păr pe care le îndrăgești sunt întotdeauna o modalitate utilă de a-i transmite stilistului tău preferințele tale.

Ce este un tratament pentru păr la salon?
Există atât de multe servicii diferite disponibile în saloanele noastre - oferim Fusio Dose pentru a aborda anumite probleme specifice ale părului, K Water pentru a stimula strălucirea și Chronologiste pentru a hrăni părul uscat și pentru a-ți oferi un serviciu de care ai mare nevoie. Nu ezita să suni sau să vizitezi salonul tău local pentru a afla mai multe.

Serviciile la salon funcționează?
Absolut. Tratamentele noastre la salon, de la Fusio Dose la K Water, sunt formule profesionale care oferă atât rezultate instantanee, cât și de lungă durată. Dacă părul tău are nevoie de îngrijire, stilistul tău îți va recomanda cel mai potrivit serviciu.

Ce este Kérastase Fusio Dose?
Un serviciu personalizat, Fusio Dose abordează două probleme ale părului - prima fiind una pe care stilistul tău a diagnosticat-o în timpul consultației și cealaltă fiind ceva ce ai dori să abordezi - poate mai multă densitate sau mai puțin păr creț. Boosterul și concentratul sunt apoi amestecate după spălare și aplicate. Ceea ce este minunat este că serviciul durează doar 5 minute și oferă rezultate instantanee și de lungă durată.

Ce serviciu de salon este cel mai bun pentru părul deteriorat?
Fusio Dose este o opțiune excelentă, dar fără să promoveze o soluție unică, la Kérastase, stilistul nostru va realiza o diagnosticare a părului tău, astfel încât să știe exact de ce au nevoie firele tale. Găsește un salon Kérastase în apropiere și fă-ți o programare astăzi.