ÎNGRIJIREA ESTE POVESTEA NOASTRĂ ȘI VIITORUL NOSTRU

ANGAJAMENTUL NOSTRU FAȚĂ DE PLANETĂ

Astăzi și mai mult ca oricând, lumea are nevoie de îngrijire - o îngrijire responsabilă și durabilă. Din 2013, Kérastase a decis să își extindă expertiza în arta îngrijirii, angajându-se să își reducă la minimum impactul asupra planetei. Bazându-ne pe excelența noastră în materie de inovare, continuăm să găsim noi modalități de a reduce deșeurile și de a le permite clienților noștri să facă alegeri mai durabile.

Rosa Carriço

Noi credem în îngrijire. Grijă pentru mai bine. Ne optimizăm ambalajele, ne reformulăm produsele și reimaginăm elementele fundamentale ale modului în care oferim îngrijire părului. Continuăm să fim pionierii viitorului în domeniul îngrijirii părului, realizând în același timp schimbări pozitive și străduindu-ne să construim un viitor mai divers, mai incluziv și mai responsabil.

Rosa Carriço
Președinte la nivel mondial, Kérastase

Îngrijirea părului.

Oferim o îngrijire intensă pentru toate tipurile de păr și scalp cu formule eficiente și sigure.

Grija pentru oameni.

Oferim un mesaj puternic cu o viziune asupra luxului.

Grija pentru planetă.

Demonstrăm că luxul poate fi responsabil prin formule mai durabile și inovații în materie de ambalaje.

WE ARE COMMITTED TO MORE SUSTAINABLE PACKAGING

CĂUTAREA PLASTICULUI 100% RECICLAT

În afara străduinței de a beneficia de inovații de ambalare tot mai ecologice, dorim să înlocuim plasticul virgin cu plasticul reciclat, de câte ori folosim acest material.

Din 2021, toate recipientele noastre de șampon comercializate* sunt acum fabricate cu 95% plastic reciclat** și sunt reciclabile. Vor urma și alte formate în anii care vin.

Scopul nostru este de a ajunge la 100% plastic reciclat sau produs ecologic până în 2030.
Până în 2025, mai mult de 60% din ambalajele noastre din plastic vor fi obținute din material reciclat
.

În 2021, am salvat 520 de tone de plastic virgin la nivelul brandului.

*Cu excepția capacului. **Restul de 5% sunt coloranți și aditivi.

WE ARE COMMITTED TO PRODUCING SUSTAINABLY

NE-AM LUAT ANGAJAMENTUL SĂ AVEM FORMULE MAI RESPONSABILE


Kérastase aplică spiritul său de inovare pentru a îmbunătăți formulele prin integrarea unor materii prime mai sustenabile și prin explorarea științelor ecologice pentru a îmblânzi puterea naturii, fără a-i epuiza resursele.

De la ingrediente din surse ecologice* cum ar fi centella asiatica la substanțe active provenite din biotehnologie** și aminoacizi, ambiția noastră este de a combina cea mai înaltă eficiență a produsului cu procesele sustenabile.

Până în 2030, Kérastase va utiliza tehnologiile științelor ecologice la toate produsele sale.

În prezent, peste 60% din ingredientele noastre sunt din surse ecologice.

*Un ingredient ecologic este o materie primă dezvoltată dintr-o substanță organică regenerabilă.
**O transformare ecologică, biotehnologiile sunt procese de producție care obțin ingrediente de înaltă performanță de origine naturală, ce folosesc instrumente vii.

OBȚINEREA UNEI AMPRENTE ZERO DE CARBON

Din 2015, fabrica noastră din Burgos, Spania, a atins neutralitatea carbonică îmbunătățindu-și eficiența energetică și folosind 100% energie regenerabilă.

REDUCEREA CONSUMULUI DE APĂ

Din 2017, fabrica noastră din Burgos, Spania, a fost o „fabrică cu circuit de reciclare a apei.” Aceasta înseamnă că 100% din apa uzată în procesul de producție este reciclată și reutilizată în buclă închisă. Apa din rețeaua externă este utilizată numai la compoziția produselor sau pentru nevoile zilnice ale angajaților. În 2020, fabrica a economisit 32 de milioane de litri de apă.

VINO ALĂTURI DE NOI PENTRU A ÎNGRIJI PLANETA


Fii agent al schimbării în comunitatea noastră de îngrijire.

Cu angajamentele noastre pentru planetă, sperăm să generăm un cerc al grijii în lumea produselor de îngrijire profesională de lux, de la surse și procesul de fabricare la formule și ambalaj. Acest scop poate fi atins numai cu ajutorul tău. Vino alături de noi pentru un impact de amploare: să facem planeta mai verde și oceanele mai curate reciclând produsele tale după utilizare.

Sfat prietenos cu mediul privind apa: Economisește apa! Nu uita să oprești robinetul după aplicarea produselor sub duș

Grija pentru binele animalelor: Pentru mai bine de 30 de ani am fost angajați într-o lume fără teste pe animale, grație descoperirii unor metode alternative de evaluare a siguranței, care nu includ animalele. Află mai multe detalii