INGRIJIREA ESTE POVESTEA NOASTRA SI VIITORUL NOSTRU

ANGAJAMENTUL NOSTRU FATA DE PLANETA

Astazi si mai mult ca oricand, lumea are nevoie de ingrijire - o ingrijire responsabila si durabila. Din 2013, Kérastase a decis sa isi extinda expertiza in arta ingrijirii, angajandu-se sa isi reduca la minimum impactul asupra planetei. Bazandu-ne pe excelenta noastra in materie de inovare, continuam sa gasim noi modalitati de a reduce deseurile si de a le permite clientilor nostri sa faca alegeri mai durabile.

Noi credem în îngrijire. Grijă pentru mai bine. Ne optimizăm ambalajele, ne reformulăm produsele și reimaginăm elementele fundamentale ale modului în care oferim îngrijire părului. Continuăm să fim pionierii viitorului în domeniul îngrijirii părului, realizând în același timp schimbări pozitive și străduindu-ne să construim un viitor mai divers, mai incluziv și mai responsabil.

Rosa Carriço
Președinte la nivel mondial, Kérastase

Îngrijirea părului.

Oferim o îngrijire intensă pentru toate tipurile de păr și scalp cu formule eficiente și sigure.

Grija pentru oameni.

Oferim un mesaj puternic cu o viziune asupra luxului.

Grija pentru planetă.

Demonstrăm că luxul poate fi responsabil prin formule mai durabile și inovații în materie de ambalaje.

OBȚINEREA UNEI AMPRENTE ZERO DE CARBON

Din 2015, fabrica noastră din Burgos, Spania, a atins neutralitatea carbonică îmbunătățindu-și eficiența energetică și folosind 100% energie regenerabilă.

REDUCEREA CONSUMULUI DE APĂ

Din 2017, fabrica noastră din Burgos, Spania, a fost o „fabrică cu circuit de reciclare a apei.” Aceasta înseamnă că 100% din apa uzată în procesul de producție este reciclată și reutilizată în buclă închisă. Apa din rețeaua externă este utilizată numai la compoziția produselor sau pentru nevoile zilnice ale angajaților. În 2020, fabrica a economisit 32 de milioane de litri de apă.