Illustration Hero banner for About us Article Kérastase

Despre noi

Avem o filozofie bazată pe îngrijire încă de la naștere. Lucrăm cu cei mai buni stiliști, pentru a oferi tuturor femeilor cele mai bune soluții de îngrijire a părului. Kérastase crede că nu există una, ci o infinitate de interpretări a frumuseții. Punem în valoare toate tipurile de frumusețe, culturi, viziuni... și bineînțeles, toate tipurile de păr.

Într-o lume în care ritualul pentru păr se referea doar la igienă, Kérastase a inventat îngrijirea părului în 1964. De atunci, le-am oferit femeilor și bărbaților cea mai bună îngrijire profesională a părului.

Am combinat cunoștințele noastre profunde despre stiliști și clienții acestora pentru a ne imagina un univers de produse de îngrijire a părului care să depășească așteptările. Și am apelat la oameni de știință experți pentru a-l transforma în realitate. La salon și acasă, ducem îngrijirea părului la nivelul următor, întotdeauna.

Împreună cu comunitatea noastră de stiliști, suntem dedicați îngrijirii părului tău, astfel încât să îți poți depăși propriile limite, să te conectezi cu frumusețea ta naturală, să strălucești în lumina reflectoarelor și să îndrăznești să fii orice îți dorești.

About us Article 1 girls Kérastase

Alături de comunitatea noastră de stiliști, suntem dedicați îngrijirii părului tău pentru ca tu să ai mai multă încredere în tine.

Am combinat cunoștințele noastre profunde despre stiliști și clienții acestora pentru a ne imagina un univers de produse de îngrijire a părului care să depășească așteptările. Și am apelat la oameni de știință experți pentru a-l transforma în realitate. La salon și acasă, ducem îngrijirea părului la nivelul următor, întotdeauna.

Împreună cu comunitatea noastră de stiliști, suntem dedicați îngrijirii părului tău, astfel încât să îți poți depăși propriile limite, să te conectezi cu frumusețea ta naturală, să strălucești în lumina reflectoarelor și să îndrăznești să fii orice îți dorești.

Noi nu doar spălăm părul, ci îl purificăm. Noi îți transformăm părul, nu ne ocupăm doar de îngrijirea sa. Nu ne mulțumim doar să netezim părul creț, ci și să creăm noi posibilități. Pentru că, mai mult decât părul tău, este vorba despre tine.

Creăm tratamente personalizate pentru salon, folosind tehnicile și ritualurile noastre profesionale de pionierat pentru a oferi cea mai profundă îngrijire și cea mai mare eficiență pentru fiecare nevoie a părului. Fusio-Dose este o gamă emblematică pentru noi, un tratament profesional revoluționar.

Oferă mai multe combinații de îngrijire pentru un răsfăț personalizat care produce o transformare instantanee și de lungă durată a părului Împreună cu comunitatea noastră de stiliști, suntem dedicați îngrijirii părului tău; astfel, tu poți fi îndrăzneață. Poți fi autentică. Poți fi tu însăți.

Cele mai bine vândute produse

Din fiecare pachet, există câteva produse care ies în evidență. Acestea sunt produsele emblematice care se dovedesc a fi cele mai populare printre stiliștii și fanii noștri din întreaga lume, fiecare dintre acestea având propriul său mod de a scoate la iveală un păr frumos și sănătos.

Găsește produsele cele mai potrivite pentru părul tău.
DESCOPERĂ CELE MAI BINE VÂNDUTE PRODUSE

L'Huile Originale

Acest ulei de păr, fără clătire, asigură hrănirea în profunzime a părului lipsit de strălucire, oferind protecție termică de până la 230°. Sigilează vârfurile despicate și netezește fibra capilară pentru un control anti-electrizare de lungă durată. Părul este revitalizat instantaneu prin cele 48 de ore de strălucire intensă vizibilă. Infuzat cu un amestec excepțional de arome florale cu frunze de violete, frezie și mandarine, arome lemnoase, extract de mosc, uleiul oferă o mângâiere senzorială ce învăluie părul.

Bain Satin 1

Bain Satin 1 este un șampon nutritiv conceput special pentru părul normal și ușor uscat. Combinația sa de substanțe nutritive și Extract de Rizom protejează părul împotriva oxidării, hrănind și energizând fibra, stimulând producția naturală de ulei ce catifelează părul de la rădăcină până la vârfuri. Mai ușor de descurcat, părul rămâne moale și mătăsos la atingere și strălucește de sănătate.

Masquintense Fine

Masquintense Fine Hair este o mască-tratament nutritivă concentrată concepută pentru părul fin și uscat. Prin combinația de ingrediente puternic concentrate și ingredientele active, părul este hrănit de la rădăcină până la vârfuri, devenind strălucitor și catifelat, cu o atingere suplă și lejeră. Facilitează descurcarea și protejează fibra împotriva oxidării pentru nutriție de durată.

Nectar Thermique

Nectar Thermique este un lapte termo-protector pentru părul normal și uscat. Complexul său Iris Royal combină ingrediente active pentru a hrăni și catifela părul. Agenții săi delicați îmbracă fibra capilară cu un voal subțire și protejează părul împotriva degradării provocate de uscător și instrumentele de styling. Părul este mai ușor de coafat și devine strălucitor. Părul este tratat împotriva aspectului tern, având un aspect final ca de oglindă.

Bain Force Architecte

Bain Force Architecte este primul șampon reparator reconstructiv, destinat părului fragil și deteriorat. Combinația sa de Vita-Ciment® și Sève de Résurrection reface și fortifică fibra capilară din interior, pentru reconstrucție activă și revitalizare. Părul este catifelat, strălucitor, mai mătăsos și mai puternic.

Masque Force Architecte

Masque Force Architecte este o mască reparatoare reconstructivă pentru părul deteriorat și fragil, aflat la nivelul 1 și 2 de degradare. Combinația de Vita-Ciment® și Sève de Résurrection permite ca fiecare fibră să fie reconstruită în profunzime, revitalizată, strălucitoare și netedă. Părul este mai catifelat, și totodată mai puternic. Ruperea și vârfurile despicate sunt prevenite pentru rezultate durabile.

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure este un balsam anti-rupere reparator conceput pentru părul fragil și deteriorat, aflat la nivelul 1 și 2 de degradare. Combinația sa inovatoare de ingrediente contribuie la reconstruirea fibrei zi după zi, pentru ca părul să fie puternic la atingere și mai rezistent. Ideal pentru părul fin, acest balsam tratament este ideal pentru uzul zilnic.

Ciment Thermique

Ciment Thermique este o cremă termpoprotectoare pentru utilizare în timpul uscării și coafării termice, concepută pentru a trata și a proteja părul fragil și deteriorat. Combinația sa de Vita-Ciment®, Vita-Topseal și Sève de Résurrection reconstruiește, fortifică și reface instantaneu fibra capilară, recreând la exterior stratul protector natural al părului. Acest produs protejează părul împotriva temperaturilor de până la 180°C și ajută la uscarea de două ori mai rapidă a părului, făcându-l mai ușor de coafat.

Bain Thérapiste

Textura gelatinoasă a șamponului Bain Thérapiste repară fibra capilară în timpul spălării. Conceput pentru părul foarte deteriorat și excesiv de procesat, acțiunea sa învăluie fibra capilară în timpul spălării și reduce frecarea, sigilând cu delicatețe fibrele deteriorate din interior. Fiecare fibră este revitalizată, strălucitoare și netedă. Părul este tratat și protejat împotriva deteriorării ulterioare.

Masque Thérapiste

Masque Thérapiste este o mască destinată părului foarte deteriorat și excesiv de procesat, care are nevoie de rezistență și reparare. Textura sa onctuoasă unică pătrunde până în nucleul firului de păr pentru a reconstrui structura acestuia, reparându-l și ajutând fibra să își recapete rezistența și elasticitatea. Părul este tonifiat și revitalizat, mătăsos și neted.

Bain Extentioniste

Un șampon cu efect de întărire care stimulează creșterea sănătoasă a părului începând de la rădăcini. Părul fragil predispus la rupere este fortifiat pe măsură ce structura sa internă este refăcută și sigilată pentru a oferi o protecție mai mare pe toată durata creșterii sale. Acest șampon purificator este îmbogățit cu Creatina R, un complex activ conceput pentru a stimula rezistența și elasticitatea, și Taurină, un aminoacid ce contribuie la sănătatea scalpului. Părul este curățat în profunzime pentru a ajunge la lungimea ideală într-o condiție perfectă.

Fondant Extentioniste

Acest balsam cu textură cremoasă și lejeră este un tratament reparator pentru păr, ce îl descurcă delicat, dar eficient, lăsându-l ușor de pieptănat fără a rupe firele și mătăsos după clătire. Îmbogățit cu ceramide și acid maleic, acesta infuzează instantaneu părul slab și fragil cu particule active reparatoare care fortifică fibra capilară pe toată lungimea ei. Calitatea lungimii părului este vizibil îmbunătățită, iar fibra este sigilată, acoperită și reparată pentru o atingere netedă și fără noduri.

Masque Extentioniste

Ideală pentru părul fragil și lipsit de îngrijire, această mască reparatoare cu acțiune în profunzime pătrunde în fibra capilară pentru a trata și a readuce firele de păr la o sănătate strălucitoare. Părul deteriorat și fragil este fortificat, lăsându-l moale și strălucitor. Agenții activi din Creatina R și acidul maleic conținuți în formulă ajută la stimularea fibrei capilare pentru fortifierea firelor de păr până la vârfuri. Vârfurile despicate sunt reparate și ruperea acestora este prevenită, pentru a-i permite părului să crească mai lung și sănătos.

Bain Densité

Acest șampon pentru uz zilnic este destinat părului ce se confruntă cu pierderea densității. Bain Densité întărește părul la nivelul fibrei capilare și trezește la viață foliculii latenți pentru a conferi mai multă textură, substanță și elasticitate. Corpul și elasticitatea fibrei capilare sunt restabilite, iar părul este vizibil mai plin și cu aspect mai dens.

Bain Vital Dermo-Calm

Cu o formulă testată dermatologic ce luptă împotriva cauzelor mâncărimilor și sensibilității scalpului, Bain Vital Dermo-Calm înlătură impuritățile și inflamația. Scalpul este calmat și hrănit pentru o senzație de relaxare instantanee. Părul își redobândește lejeritatea și vitalitatea.

BAIN DIVALENT

Șampon echilibrant pentru rădăcini grase și lungimi sensibilizate. Purifică scalpul pentru a reduce excesul de sebum și mirosurile. O formulă ultralejeră care reglează producția de sebun: Purifică scalpul pentru a reduce excesul de sebum și mirosurile.

Bain Régénérant

Șampon revitalizant cu efect de întinerire pentru îndepărtarea delicată a impurităților de pe scalp și de pe păr. Infuzat cu acid hialuronic, Abyssine și vitamina E pentru a combate semnele îmbătrânirii scalpului și părului. Asigură hidratarea de lungă durată a scalpului , oferind hidratare sporită , strălucire și fortifierea fibrei capilare pentru a te bucura de elasticitate . Aroma semnătură Chronologiste este infuzată cu note de ceai de trandafir, esențe delicate lemnoase și mosc. Bain Régénérant reprezintă o experiență senzorială de lux.

Cure Densifique

Cure Densifique este un tratament pentru scalpul femeilor care se confruntă cu subțierea vizibilă a părului. Acest program ajută menținerea densității părului cu mai mult de 1000 de fire de păr noi * după 3 luni. În combinație cu ingrediente active precum stemoxydine® și complexul Yang, 2 utilizatori din 3 simt că părul lor este mai des**, în timp ce 80% dintre utilizatori simt că părul lor este mai puternic**. Sporirea senzației, a aspectului și a calității părului; *Test clinic. 101 subiecți vs placebo. Aplicare zilnică timp de trei luni. **Autoevaluare făcută de 122 de utilizatori pe o perioadă de 30 de zile. Se poate utiliza pe scalpul sensibil: hipoalergenic și fără parabeni. Formulă destinată tuturor tipurilor de păr (natural, păr colorat sau permanent). Formulă cu uscare rapidă.

Întâlnire în salon

Mai mult decât un simplu loc unde îți colorezi rădăcinile sau unde te tunzi din când în când, prin programarea la cel mai apropiat salon Kérastase beneficiezi de un diagnostic personalizat și adecvat al părului.