Image for illustration of Kérastase Main header title Kérastase
Întrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri

Întrebări frecvente

De unde pot cumpăra produse Kérastase în ambalaje de dimensiuni profesionale (pachet economic)?

Produsele tehnice Kérastase sunt rezervate consultanților pentru păr Kérastase și nu sunt disponibile pentru uz personal.

Pot primi mostre de produse Kérastase?

Toate selecțiile de produse depind de consultantul tău Kérastase pentru păr.

Este motivul pentru care nu îți putem trimite mostre de produs.

Pot să particip la sesiunile de testare a produselor Kérastase?

Îți mulțumim pentru interesul pentru produsele Kérastase. Cu toate acestea, nu efectuăm în prezent teste pe celule cu persoane de pe internet. În cazul în care va apărea o astfel de ocazie, te vom informa.

Pot să primesc un catalog de produse Kérastase?

Nu trimitem acasă cataloage de produse. Cu toate acestea, secțiunea Programe Acasă de pe site-ul nostru web îți permite să vizualizezi produsele Kérastase în funcție de gamă și de subgamă. Poți printa paginile care te interesează.

Care sunt prețurile produselor Kérastase?

Nu este disponibil niciun catalog de prețuri. Pentru prețurile produselor care te interesează, te rugăm să contactezi consultantul tău Kérastase pentru păr.

Pot folosi produse Kérastase din game diferite?

Nu există contraindicații în a utiliza produse Kérastase din diferite game. Cu toate acestea, îți recomandăm să soliciți o diagnosticare completă a părului de la stilistul tău consultant Kérastase, acesta va fi capabil să îți recomande produsele potrivite pentru toate nevoile părului și scalpului tău.

Cât timp ar trebui să dureze schemele de produse de îngrijire Kérastase?

Pentru produse, te rugăm să consulți indicațiile disponibile (Intervenția Aminexil, Forcintense, etc.) sau să soliciți consultantului de păr Kérastase, care poate evalua starea părului tău.

Există contraindicații pentru utilizarea produselor Kérastase (sarcină, etc.)?

Nu. Nu există contraindicații specifice pentru utilizarea produselor noastre. Pentru Densitive, produsul este contraindicat dacă ai alergii la oricare dintre ingrediente (taurină, ceai verde, ulei din semințe de struguri, zinc). Nu lua Densitive la mai puțin de trei ore de la consumul de suplimente pe bază de fier. Ca măsură de precauție, nu recomandăm utilizarea Densitive în timpul sarcinii sau al alăptării.

Pot să cumpăr produse Kérastase online sau prin poștă?

Produsele Kérastase pot fi cumpărate online în SUA, Canada, Rusia și Franța. În toate celelalte țări, salonul de coafură Kérastase rămâne singurul reseller de produse Kérastase.

De unde pot cumpăra produse Kérastase?

Fiecare țară are un site web Kérastase care include un localizator de salon, care îți va pune la dispoziție consultanți pentru păr Kérastase aflați în proximitatea ta, pe baza informațiilor personale. Toți consultanții pentru păr Kérastase sunt autorizați să vândă produsele noastre.

Sunt hairstylist și aș dori să devin distribuitor al produselor Kérastase. Ce pași ar trebui să urmez?

Pentru a deveni retailer, trebuie să contactezi secretariatul Departamentului de Vânzări Kérastase Franța la numărul de telefon +33 (0)1 49 64 65 00. Ei îți vor oferi apoi datele de contact ale reprezentantului potrivit. Îți mulțumim pentru interesul manifestat pentru brandul nostru.