Hero banner illustration for Salon Signature Rituals Article Kérastase
Servicii la salon

Ritualuri specifice la salon

De pe scaunul coaforului, ți-ai dori ca masajul capului să dureze mai mult. Am conceput o serie de rutine specifice pentru îngrijirea părului în acest moment.

Ca artizan al experiențelor de îngrijire a părului, am prelungit masajul atât de apreciat al scalpului, incluzând gesturi delicate care susțin eliberarea tensiunii și încorporează arome subtile pentru a te transporta departe, cu ochii închiși.

În funcție de ritualul ales, părul și scalpul tău sunt răsfățate într-o secvență delicată de gesturi grijulii, care acționează intens asupra părului, de la rădăcină până la vârf. Descoperă meniul cu ritualuri și găsește cel mai apropiat salon pentru a-ți programa vizita.

Fusio-Dose

Salon Signature Rituals Article 1 Kérastase

Ritualul cu semnătură Fusio-Dose este cel mai personalizat serviciu oferit de Kérastase și este disponibil exclusiv în saloane. Având la dispoziție până la 20 de combinații posibile, rezultatele sunt instantanee și pot viza 2 probleme principale ale părului, inclusiv uscăciunea, deteriorarea, încrețirea necontrolată, desimea și aspectul tern.

AFLĂ MAI MULTE

Nu există nimic altceva asemănător. Uscarea părului cu foehnul este grozavă, dar o uscare după aplicarea unei doze de Fusio-Dose înseamnă că părul meu arată strălucitor și revigorat chiar și după mai multe spălări.

MAGGIE, 28, LONDRA

Programul de training pentru părul lung

Coordonat de stiliști

Programul de training Extentioniste pentru părul lung este un serviciu disponibil exclusiv în salon care va reduce instantaneu vârfurile înspicate cu până la 78%, eliminând ruperea cu până la 99% după o singură aplicare. Acționând asupra părului de la rădăcină până la vârf, acesta va putea atinge 4cm în 3 luni în stare optimă de, pe toată lungimea, permițându-ți să îți atingi scopul de a avea păr lung.

Salon Signature Rituals Article 3 Kérastase

Chronologiste: Regenerarea

Conceput pentru persoanele în căutarea răsfățului suprem al părului, Chronologiste acționează ca un elixir miraculos pentru a curăța și revigora părul. Îmbină perle ce imită caviarul mixate în mască înainte de aplicare. Scapul este regenerat și calmat, părul se simte tonifiat, întărit și reparat, cârlionții sunt mătăsoși și strălucesc, bucurându-se de volumul dobândit.

Salon Signature Rituals Article 3 Kérastase

Elixir Ultime: Strălucirea sublimă

Pentru a experimenta tot ce au de oferit aceste uleiuri prețioase, acest ritual în 5 pași folosește uleiul Elixir Ultime, adorat de media, pentru a crea o serie de mixuri personalizate pentru părul tău. Un masaj de relaxare și o tehnică de aplicare zonală personalizată a uleiului facilitează pătrunderea ingredientelor active ale uleiului în părul care devine mai rezistent, mai catifelat și este infuzat cu strălucire naturală.

How to apply video Cover image

Aura Botanica: Strălucirea naturală sănătoasă

Inspirat de tratamentele spa, acest ritual de detoxifiere folosește proprietățile plantelor pentru a îndepărta delicat, dar atent impuritățile și a îmbiba apoi părul cu doza perfectă de ulei marocan de argan de origine naturală, ulei de cocos samoan și apă de trandafirii de Damasc

Salon Signature Rituals Article 4 Kérastase

Detox pentru păr: Ritualul antipoluare

Îngrijirea adecvată a scalpului este adesea uitată, deși este cauza de bază a multor probleme ale părului, inclusiv părul gras, căderea părului, mătreața și senzația de mâncărime. Mediile poluate în care trăim înrăutățesc lucrurile. Protocolul de detoxifiere al părului include ritualul nostru de Dublă Curățare ce include înlăturarea completă a impurităților cu Masquargil pe bază de argilă și curățarea sonică folosind peria Clarisonic pentru scalp, concepută pentru acest serviciu Kérastase disponibil doar în salon. Atingerea finală: un masaj generos cu o cremă cu textură de gel Masque Appaisant, cu efect de înnoire pentru o mai bună calitate a scalpului și a părului.

Spécifique: Protocoale de îngrijire a scalpului

Am pus la punct cunoștințele noastre avansate obținute de-a lungul timpului și ne-am întors spre protocoalele de salon inspirate din spa, creând această serie de îngrijire concepută pentru a viza 3 probleme majore ale scalpului: eliminarea mătreții, îndepărtarea sensibilității scalpului, prevenirea căderii părului și detoxifierea scalpului gras. Fiecare problemă este soluționată în 3 pași, incluzând aplicarea micro-targetată a curelor Kérastase pentru scalp folosind Micronizer pentru a oferi o eficiență de neegalat. Combinarea acestor gesturi delicate, aplicările precise și produsele de înaltă performanță cu ajutorul mâinilor grijulii ale coaforilor noștri experți asigură un scalp sănătos și rezultate de durată.

Salon Signature Rituals Article 5 Kérastase

Cele 3 protocoale de îngrijire pentru scalp

Protocol de eliminare a mătreții

Ajută la eliminarea mătreații uscate și uleioase - Purifică scalpul - Stimulează activitatea biologică a scalpului pentru o mai bună calitate a scalpului - Părul este moale, fluid și radiant

Protocolul scalpului fără iritații

Calmează iritațiile scalpului, cum ar fi arsurile, roșeața, mâncărimile și furnicăturile - Elimină impuritățile scalpului - Ameliorează, împrospătează și hidratează scalpul - Părul se simte revitalizat, ușor și suplu

Protocolul de control al căderii părului

Oprește îmbătrânirea prematură a foliculilor - Stimulează activitatea biologică a scalpului pentru o mai bună calitate a scalpului - Regenerează metabolismul părului - Evidențiază textura părului pentru un volum și o plinătate obținute imediat

Întâlnire în salon

Mai mult decât un simplu loc unde îți colorezi rădăcinile sau unde te tunzi din când în când, prin programarea la cel mai apropiat salon Kérastase beneficiezi de un diagnostic personalizat și adecvat al părului.