Produs de îngrijire împotriva căderii pentru îngrijirea rădăcinilor cu exces de sebum și a părului uscat pe lungimi.

Dorești să lupți împotriva căderii părului și să te bucuri, în același timp, de cel mai frumos păr? Găsește acum rutina personalizată Genesis pentru rădăcini cu exces de sebum și păr uscat.

01

Pasul 1

Spală cu Bain Hydra Fortifiant pentru a îndepărta delicat acumulările de sebum și particulele poluante, pentru o îngrijire delicată pe lungime. Repetă o singură dată.

02

Pasul 2

Folosește Masque Reconstituant pentru o hrănire intensă, pentru a întări lungimile părului și pentru a evita căderile din cauza ruperii. Lasă să acționeze timp de 5 minute.

03

Pasul 3

În perioadele de cădere masivă a părului, folosește superenergizantele Ampoules Anti-Chute Fortifiantes pentru a crește rezistența părului la cădere. Aplică o singură fiolă pe zi, direct, pe fiecare secțiune a scalpului, iar apoi masează.

04

Pasul 4

Înainte de uscarea cu foehnul, aplică Défense Thermique. Masează pe toate lungimile părului pentru a preveni căderea acestuia cauzată de ruperi sau căldură.

Ritualul Elixir Ultime

Strălucire pură și volum, gama must-have pentru înfrumusețarea părului, care pune în centrul formulei sale puterea uleiurilor de Marula și Camellia. Kérastase a creat un ritual de înfrumusețare personalizat în 3 pași: curățare, îngrijire și texturare cu metode atent concepute pentru un păr strălucitor și extrem de radiant.

Acest ritual este destinat părului colorat.
DIAGNOSTICHEAZĂ-MI PĂRUL

Bain Elixir Ultime

Acest șampon infuzat cu ulei de Marula are o formula ideală pentru a reda strălucirea părului tern. Șamponul are o textură aerată și bogată, revitalizează fibra capilară hrănind-o din belșug cu toți nutrienții necesari, pentru a oferi o senzație mătăsoasă. Acesta purifică și elimină reziduurile și particulele poluante pentru a elimina elementele care conferă aspectul tern. Îmbogățită cu o combinație subtilă de ulei de Marula și de Camellia, formula are o concentrație bogată de vitamina C și D, de Omega 9, un acid gras natural pentru acțiune de lungă durată. Împreună, aceste substanțe nutritive asigură de asemenea notele delicate florale și de piele din parfumul care se menține timp îndelungat în păr. Fibra capilară este pregătită să fie îngrijită, luminoasă și hrănită până la vârf.

Ulei pentru par vopsit L'Huile Rose

L'Huile Rose este infuzat cu o combinatie exceptionala de extract de ceai imperial, flavoizi cu concentratie mare si extract de ceai alb.