Produs de îngrijire împotriva căderii pentru îngrijirea părului des sau uscat

Dorești să lupți împotriva căderii părului și să te bucuri, în același timp, de cel mai frumos păr? Găsește-ți chiar acum rutina personalizată Genesis.

01

Pasul 1

Curăță părul cu Bain Nutri-Fortifiant pentru protejarea și întărirea părului tău; repetă procedura o singură dată.

02

Pasul 2

Folosește Masque Reconstituant pentru întărirea intensă a lungimilor de păr și pentru a reduce căderile din cauza ruperii. Lasă să acționeze timp de 5 minute

03

Pasul 3

Folosește zilnic Sérum Fortifiant Anti-Chute pentru a crește rezistența părului la cădere. Aplică 4 pipete direct pe toate porțiunile scalpului și masează pentru a stimula microcirculația.

04

Pasul 4

Înainte de uscarea cu foehnul, aplică Défense Thermique pentru a descurca părul și pentru reducerea ruperilor din cauza periajului. În același timp, părul tău va fi protejat împotriva căldurii ,iar fibra sa va deveni mai plină.

Ritualul Genesis:

Lucrează, joacă-te, clătește, repetă. Ritmul te prinde, este o senzație care dă dependență. Totul este foarte incitant până când stresul începe să îți afecteze părul. Genesis este primul ritual de îngrijire a părului cu acțiune împotriva căderii părului care abordează ambele cauze ale căderii părului: căderea părului de la rădăcină și căderea părului ca urmare a ruperii firelor.

CUMPĂRĂ ACUM