Îndrăznește, pentru că ne pasă

Îngrijirea părului blond auriu

Pentru blondul delicat, cu aspect natural, cheia este puțină luminozitate și multă hrănire a firului de păr. Patru pași îți vor aduce lookul și senzația pe care le dorești.

01

Pasul 1

Curăță zilnic cu șamponul Bain Lumière pentru a hidrata și a ilumina șuvițele.

02

Pasul 2

Utilizează zilnic balsamul Cicaflash pentru a hrăni fibra, fără încărcarea sa excesivă.

03

Pasul 3

De două ori pe lună, aplică masca de păr Masque Ultra-Violet pe vârfuri. Lasă să acționeze timp de 5 minute.

04

Pasul 4

Aplică serul de păr Cicaplasme pe un prosop uscat, pentru a reduce încrețirile și pentru mai multă luminozitate înainte de uscarea sa.

Ritualul Blond Absolu

Un blond intens este fascinant. Dar decolorarea părului îl lasă expus și vulnerabil. Gama Blond Absolu oferă o îngrijire ultra violetă pentru părul decolorat. Hidratează părul sensibilizat, protejează părul împotriva oxidării, neutralizează instantaneu nuanțele de arămiu nedorite și intensifică luminozitatea culorii pentru un păr blond strălucitor și radiant. Găsește rutina de îngrijire a părului blond concepută pentru culoarea ta.

DIAGNOSTICHEAZĂ-MI PĂRUL

Serum de noapte hidratant par blond Serum Cicanuit

Serum de par Blond Absolu Cicanuit de la Kérastase este un serum reparator pentru noapte care hidrateaza intens si fortifiaza parul blond uscat. Cicanuit este un serum lejer de par ce reface fibra capilara peste noapte si confera un par blond catifelat, un aspect sanatos si mai putine varfuri despicate si fire rupte. Textura de gel-crema este usoara, dar bogata in acid hialuronic si extract de floare de colt pentru recuperarea parului sensibilizat. In timp ce dormi, acest ser pentru par blond hraneste fibra fara sa o incarce, formand totodata un strat protector pe partea cea mai deteriorata a suprafetei fibrei capilare. Dimineata parul blond decolorat este reparat, mai puternic si are un aspect mai sanatos. Electrizarea este tinuta sub control, varfurile despicate sunt reparate, iar ruperea este redusa, astfel incat parul tau este moale si usor de aranjat. Parul este cu +95% mai puternic* si cu +74% mai hidratat**. Sticla reciclabila, realizata din 20% sticla reciclata. #YouDareWeCare *Test instrumental dupa aplicarea Serumului cu 2% Acid Hialuronic Pur + Cicanuit. **Test instrumental dupa aplicarea Cicanuit.