Îndrăznește, pentru că ne pasă

Îngrijirea părului blond auriu

Pentru blondul delicat, cu aspect natural, cheia este puțină luminozitate și multă hrănire a firului de păr. Patru pași îți vor aduce lookul și senzația pe care le dorești.

01

Pasul 1

Curăță zilnic cu șamponul Bain Lumière pentru a hidrata și a ilumina șuvițele.

02

Pasul 2

Utilizează zilnic balsamul Cicaflash pentru a hrăni fibra, fără încărcarea sa excesivă.

03

Pasul 3

De două ori pe lună, aplică masca de păr Masque Ultra-Violet pe vârfuri. Lasă să acționeze timp de 5 minute.

04

Pasul 4

Aplică serul de păr Cicaplasme pe un prosop uscat, pentru a reduce încrețirile și pentru mai multă luminozitate înainte de uscarea sa.

Ritualul Blond Absolu

Un blond intens este fascinant. Dar decolorarea părului îl lasă expus și vulnerabil. Gama Blond Absolu oferă o îngrijire ultra violetă pentru părul decolorat. Hidratează părul sensibilizat, protejează părul împotriva oxidării, neutralizează instantaneu nuanțele de arămiu nedorite și intensifică luminozitatea culorii pentru un păr blond strălucitor și radiant. Găsește rutina de îngrijire a părului blond concepută pentru culoarea ta.

DIAGNOSTICHEAZĂ-MI PĂRUL

Serum de noapte hidratant par blond Serum Cicanuit

Ideal pentru toate tipurile de par blond, acest serum fara clatire, cu o textura de crema - gel hidrateaza in profunzime si revigoreaza peste noapte fibra capilara decolorata, dand la iveala, dimineata, un par blond mai sanatos. Reface intens parul indepartand 55% din deteriorarea cauzata de decolorare, pentru un par mai puternic si mai rezistent. Cea mai mare concentratie de acid hialuronic din gama noastra, combinat cu floare-de-colt confera instantaneu volum, reduce ruperea si sigileaza varfurile despicate. In dimineata urmatoare, parul va fi catifelat, hidratat, nu se va mai incurca, va fi luminos, cu aspect lejer si matasos.