Rutina perfectă pentru scalpul cu exces de sebum și lungimi sensibilizate

Dorești să lupți împotriva scalpului cu exces de sebum și să hidratezi lungimile în același timp? Găsește-ți chiar acum rutina personalizată Spécifique.

01

Pasul 1

Spală-te cu Bain Divalent pentru a purifica scalpul și pentru a reduce excesul de sebum și mirosurile. Aplică pe părul ud, masează și clătește.

02

Pasul 1

O dată pe săptămână, folosește Argile Equilibrante în locul lui Bain Divalent pentru a ajuta la echilibrarea nivelului de sebum. Aplică pe rădăcinile părului ud, fă spumă și apoi întinde pe lungimi. Clătește bine cu apă.

03

Pasul 2

Folosește Masque Rehydratant pentru a ameliora absorbția substanțelor nutritive în fibrele capilare și pentru a restabili calitatea părului. Aplică pe părul șamponat și uscat cu prosopul. Se lasă să acționeze 5 minute. Clătește bine cu apă.

04

Pasul 3

Folosește Potentialiste Serum pentru a combate dezechilibrele scalpului și pentru a fortifica bariera protectoare a scalpului pentru a combate efectele nocive generate de factorii externi. Folosește o dată pe zi (dimineața sau înainte de culcare) pe o perioadă de 3 săptămâni. Aplică 3 doze pe scalpul uscat sau uscat cu un prosop, pe fiecare parte

StepByStep Potentialiste 05 Kérastase