Ten-Uses-Of-Elixir-Ultime-Elixir-Ultime-Article-Hero-Banner-Kerastase
ELIXIR ULTIME

Zece utilizări ale Elixir Ultime

Este timpul să sărbătorim cea de-a zecea aniversare a produsului nostru emblematic, Elixir Ultime. Strălucirea elegantă pe care a adus-o în viața noastră a fost un punct de cotitură. Este deci timpul să descoperim diferitele utilizări, pentru a profita la maximum de acest produs!

Ten-Uses-Of-Elixir-Ultime-Elixir-Ultime-Article-Video-Kerastase

1

Aplică 1 sau 2 pompițe de Elixir Ultime Huile Originale pe părul uscat cu prosopul pentru a ușura descurcarea și perierea părului.

2

Folosește-ți Elixir Ultime Huile Originale ca îngrijire termoprotectoare. Acest ulei prețios oferă o protecție termică de până la 230 de grade.

3

Cu câteva picături, obții o protecție anti-umiditate de 24 de ore

Ten-Uses-Of-Elixir-Ultime-Elixir-Ultime-Article-04-Kerastase
Ten-Uses-Of-Elixir-Ultime-Elixir-Ultime-Article-05-Kerastase

6

Adaugă 2 până la 3 pompițe de Elixir Ultime la masca ta preferată Kérastase înainte de a o aplica pe păr pentru a obține un rezultat strălucitor și o fluiditate ridicată.

7

Adaugă o picătură din Elixir Ultime Huile în produsul leave-in pentru a adăuga strălucire și pentru a obține o finisare a părului catifelat la atingere.

8

Purifică-ți coafura de acasă prin aplicarea unei picături de Elixir Ultime și prin uscarea părului cu aer rece în ultimele două minute ale coafării pentru a închide cuticulele de păr și a obține un aspect mai îngrijit.