Îngrijire de lux pentru un păr sănătos: Rutine revoluționare pentru a salva părul deteriorat

Părul nostru este adesea asociat cu o coroană a frumuseții și pe bună dreptate putem afirma acest lucru. O coamă bogată și sănătoasă emană încredere și frumusețe. Totuși, există mulți factori ce ne pot afecta masiv părul, cauzând deteriorare ce rezultă în fire casante, vârfuri despicate, aspect tern și încrețire. Există multe cauze pentru aceasta, de la rutina de stilizare, până la factorii de mediu sau chiar dispoziția noastră. În acest articol vom explora cauzele părului deteriorat și vom descoperi cele mai bune rutine pentru diferite tipuri de deteriorări, folosind game și produse Kerastase specializate.

Stilizarea prin căldură:

Instrumentele pentru stilizarea prin căldură precum plăcile de păr, ondulatoarele și feonurile pot elimina hidratarea din păr, lăsându-l uscat și predispus la deteriorare.

Poluarea:

Poluanții de mediu se pot acumula în păr, lâsăndu-l fragil și fără viață.

Expunerea la soare:

Așa cum soarele poate afecta pielea, acesta acționează și asupra părului. Razele UV pot sensibiliza firele de păr, lăsându-le predispuse la rupere și decolorare.

Supraprocesarea:

Tratamentele chimice, în special decolorarea excesivă, pot reduce uleiul natural din structura părului, făcându-l mai sensibil.

Apa dură:

Apa cu un conținut ridicat de calciu poate conduce la depuneri ale mineralelor pe păr, lăsându-l sensibilizat, fragil și aspru.

Stresul:

Nivelul ridicat de stres poate afecta sănătatea părului dumneavoastră, cauzând căderi ale acestuia și deteriorare per total.

Dieta nesănătoasă:

Mâncarea nesănătoasă conduce la pierderea nutrienților esențiali din păr, lăsându-l slăbit și lipsit de viață.

Première Concentré Décalcifiant Ultra Réparateur este un pre-șampon concentrat cu un mix de 3% acid citric și 5% glicină ce elimină eficient calciul dăunător din păr, reducând rigiditatea, sporind strălucirea, refăcând 99%* din puterea inițială a părului și reducând ruperile cu 93%*.

Première Bain Décalcifiant Rénovateur este un șampon cremos ce curăță excesul de calciu, lăsând părul mai sănătos, mai strălucitor și revigorat.

Première Fondant Fluidité Réparateur este un balsam cu o textură ușoară tip gel, ce conține acid citric și glicină asemenea pre-șamponului și șamponului. Părul devine de 7 ori mai mătăsos*, cu 82% mai strălucitor* și cu 86% mai hidratat.

Bain Force Architecte: acest șampon reconstructiv curăță, întărește și repară părul deteriorat. Utilizați-l pentru a curăța părul blând, eliminând impuritățile fără a îi compromite sănătatea.

Ciment Anti-Usure: Un balsam fortifian, ce descurcă și întărește părul, făcându-l mai rezistent la rupere.

Masque Force Architecte: O mască ce repară intens și întărește părul slăbit, lăsându-l moale, suplu și mai rezistent împotriva ruperii și a despicării vârfurilor.

Bain Lumière:  Cu o formulă de gel transparent ce conține acid hialuronic și extract de floare de colț, aceșt șampon delicat, dar eficient, iluminează și hidratează părul blond, păstrându-i tonurile reci și radiante. De asemenea, el elimină 50% din particulele poluante*. 

* Test instrumental după aplicarea Bain Lumière

Cicaflash:  Acest balsam tip gel are o textură lejeră, dar puternică. Hidratează în profunzime, fortifiază și hrănește părul blond, prevenind ruperea și menținându-i vitalitatea. 

Cicaplasme:  Cremă leave-in ce protejează împotriva factorilor termici de până la 230°C și împotriva factorilor de mediu ce produc deteriorarea, lăsând părul mai strălucitor și mai catifelat. Rezultatul? Un păr de 32x mai puternic și cu 52% mai puțină deteriorare la suprafață*. 

* Test instrumental după aplicarea Cicaplasme

Bain Riche Chroma Respect: Șampon fără sulfați ce curăță delicat, hrănește și protejează părul vopsit.

Fondant Cica Chroma: Un balsam puternic, anti-porozitate, ce lasă părul mai puternic, mai hidratat și mai puțin poros. Rezultatul? Un păr mai catifelat și mai puțin predispus la ruperi.

Soin Acide Chroma Gloss: Pentru părul tern, slăbit și deshidratat de la colorare, acest tratament ce ofară strălucire, penetrează adânc pentru a hidrata și întări fibra capilară. Acesta sigilează cuticula pentru un păr mai catifelat, mai strălucitor și mai moale.

Bain Hydra-Fortifiant: Șampon fortifiant, cu o formulă ultra-delicată ce contribuie la reducerea căderii părului și întărește fibra.

Fondant Renforcateur: Acest balsam cu textură lejeră și anti-rupere restaurează fibrele din păr și reface rezostența inițială a părului pentru a reduce riscul căderii părului din cauza ruperii. Acesta descurcă, fortifiază și oferă rezistență părului de la rădăcină până la vârfuri.

Serum Anti-Chute Fortifiant: Un serum fortifiant, anti-cădere ce se utilizează zilnic și este îmbogățit cu un mix de aminexil, celule de floare-de-colț și rădăcină de ghimbir, ce contribuie la obținerea unui scalp mai sănătos și a unui păr mai puternic.

Parul deteriorat: Secretele Ascunse ale Apei Dure

Apa – mai exact calciul din aceasta- poate cauza deteriorarea parului. Secretul pentru apararea fibrei capilare? Decalcifierea.

DESCOPERA MAI MULTE

Descopera secretele un par de lux: Arta de suprapunere a produselor de ingrijire pentru par

Nu mai este de ajuns doar sa ne samponam parul si sa aplicam balsam. Vreti sa obtineti cea mai buna versiune a parului? Atunci este timpul sa invatati tehnica suprapunerii (chiar este revolutionara)


DESCOPERA MAI MULTE

Ingrijire de lux pentru un par sanatos: Routine revolutionare pentru refacerea parului deteriorat.

Parul nostru este adesea descris drept o podoaba, si pe buna dreptate acest lucru.


DESCOPERA MAI MULTE