Părul deteriorat: riscurile ascunse ale apei dure

Apa – mai specific calciul din aceasta – poate deteriora părul dumneavoastră. Secretul protejării fibrei capilare? Decalcifierea. Descoperiți tot ce trebuie să știți pentru a avea un păr puternic, strălucitor și suplu.

SAMPON USCAT FRESH AFFAIR

Șampon uscat cu aromă fină pentru rădăcini și păr care împrospătează părul, pentru toate tipurile de păr.


DESCOPERĂ ACUM

MASCĂ DE PĂR MASQUE INTENSE RÉGÉNÉRANT

Mască de păr revitalizantă și hrănitoare, ideală pentru părul tern și fragil, care arată semne de îmbătrânire.


DESCOPERĂ ACUM

MASCĂ DE PĂR MASQUE FORCE ARCHITECTE

Mască de reconstrucție a părului pentru părul deteriorat și părul supraprocesat.


DESCOPERĂ ACUM

CICAFLASH CONDITIONER

Șampon blond pentru neutralizarea tonurilor arămii.


DESCOPERĂ ACUM

BAIN SATIN

Șampon hidratant cu nutrienți esențiali.


DESCOPERĂ ACUM

MASQUINTENSE

Mască de păr moale ultra-concentrată cu nutrienți esențiali.


DESCOPERĂ ACUM

STRATUL 1- ACTIVAREA

 

Începeți cu Kérastase Première Concentré Décalcifiant Ultra Réparateur, un pre-șampon concentrat care este starul decalcifiant al colecției.

Aplicați pe părul ușor umed și nu clatiți înainte de a aplica șamponul (stratul 2). Cu 3% acid citric și 5% glicină, acesta decalcifică părul reducând aspectul tern, făcându-l mai strălucitor, recreând 99%* din puterea originală a părului și reducând ruperea firelor de păr cu 93%*.

STRATUL 2- CURĂȚAREA

 

Șamponul Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur ar trebui aplicat direct peste Concentré ( puteți adăuga puțină apă pentru a emulsifica, dacă este nevoie).

Textura sa cremoasă și spuma voluptoasă curăță blând supradoza de calciu și neutralizează ruperile și aspectul tern. Părul devine mai sănătos, mai strălucitor, ca nou.

PASUL 3 - ÎNGRIJIREA

 

După ce părul a fost uscat cu prosopul, aplicați balsamul Kérastase Première Fondant Fluidité Réparateur, masca  Masque Filler Réparateur.

Formula lejeră a balsamului funcționează foarte rapid pentru a restaura hidratarea și fluiditatea părului. De fapt, părul devine de 7 ori mai catifelat*, cu 82%* mai strălucitor și cu 86% mai hidratat*.

Masca bogată și cremoasă trebuie lâstă să acționeze pe părul uscat cu prosopul pentru 5 minute pentru a putea penetra fibrele pentru a oferi reparare și forță interioară acestora.

PASUL 4 - TEXTURIZAREA

 

Calciul nu crează doar rupere, ci intensifică deteriorarea și uscăciunea, conducând la încrețire. Astfel ca serumul Filler Fondamental de la Kérastase Première este conceput special pentru a respinge umiditatea și pentru a proteja împotriva căldurii de până la 230 de grade.

Huile Gloss Réparatrice  este un ulei hrănitor ce sigilează vârfurile despicate și sporește strălucirea. Este produsul perfect pentru finisarea procesului de stilizare sau pentru a îmblânzi firele rebele daca obișnuiți să vă uscați părul natural. 

Abordarea cauzelor deteriorării produse de apa dură: Ghidul Kérastase pentru refacerea părului

Descoperă riscurile ascunse ale apei dure asupra părului tău. Explorați ghidul expert Kérastase pentru repararea și revitalizarea părului deteriorat, afectat de apa dură.

DESCOPERA MAI MULTE

Descoperiți un păr de lux: perfecționați arta de a suprapune cu Kérastase

Îmbarcați-vă în călătoria descoperirii părului dorit. Descoperiți arta suprapunerii produselor Kérastase pentru o transformare a părului dumneavoastră într-o capodoperă a frumuseții și a vitalității.

DESCOPERA MAI MULTE

Revitalizați-vă părul cu Kérastase. Cele mai bune rutine pentru un păr sănătos, de lux.

Descoperiți secretul îngrijirii de lux a părului cu ajutorul rutinelor Kérastase, ce salvează părul deteriorat. Aduceți-vă părul la un nou nivel de sănătate și frumusețe prin sfaturile date de experții noștri și cu ajutorul produselor noastre premium.

DESCOPERA MAI MULTE